Binnenkort start bouw van De 13 van Schelpenduin

By 23 juni 2017 Nieuws
Voor 13 van Schelpenduin Impressie 13vSD

Ruim 70% van de twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woning in de projectmatige ontwikkeling De 13 van Schelpenduin is verkocht. Daarmee zijn voldoende woningen verkocht om te kunnen starten met de bouw van deze ‘woondroom’. In opdracht van ontwikkelaar M2 Groep start Ouwehand Bouw na de zomer met de realisatie.

Er zijn nog drie luxe twee-onder-een-kapwoningen van het type Astrea beschikbaar. Een woningtype met een woonoppervlakte van circa 149 m2 met een koopsom vanaf € 469.500,-. Naast een comfortabele L-vormige woonkamer met open keuken, drie slaapkamers en een vrij in te delen zolder, heeft deze woning twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een tuin aan drie zijden van de woning. De 13 van Schelpenduin ligt direct bij de strandopgang Schelpenpad, zodat ook het prachtige Zuidhollandse duinlandschap, het strand en de zee als ultieme buitenruimte voelen.

Voor meer informatie over De 13 van Schelpenduin: www.de13vanschelpenduin.nl. Of neem contact op met Rijnpoort Makelaars op (0174) 294 652.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.