Bouwactiviteiten op Schelpenduin (Monster)

By 5 december 2016 Nieuws
schelpenduin-bouwweg-voorvervolg
onbekend

In het eerste deelgebied van Schelpenduin, Santhorsthof (fase 1a), werden al enige tijd geleden villa’s gerealiseerd. De planning is dat dit gebied voor het eind van 2016 verder woonrijp wordt gemaakt, vooruitlopend op de verkoop van de resterende vrije kavels. Zo worden onder meer het definitieve asfalt, de stoepbanden en de groenvoorzieningen aangebracht.

In fase 1b van Schelpenduin staat de komende tijd veel te gebeuren. De verkoop van de vrije kavels heeft een vlucht genome; optanten en kopers zijn met hun architecten en aannemers in overleg over het woningontwerp en de realisatie. Binnen enkele weken zullen de eerste bouwactiviteiten op de diverse kavels starten.

Voor in de eerste plaats de ontsluiting van de kavels en het project De 13 van Schelpenduin wordt een nieuwe bouwweg aangelegd. Deze weg komt uit op de Haagweg en ontlast de bewoners van de Santhorsthof en Schelpenduin van bouwverkeer. De weg komt te liggen in het gebied grenzend aan Schelpenduin (fase 1b), op grond die momenteel in eigendom is van OBWZ. De kassen die voorheen op deze locatie stonden, zijn inmiddels gesloopt. De aanbesteding van de infrawerkzaamheden staat voor januari op de planning, waarna de bouwweg naar verwachting in het eerste halfjaar van 2017 wordt gerealiseerd.

Kijk voor de beschikbare kavels in Santhorsthof, Schelpenduin en Madewater op www.schelpenduin.nl.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.