De drie fasen van De Ranken (Park Sonnehoeck, Kwintsheul)

By 30 maart 2018 april 9th, 2018 Nieuws

De Ranken is de eerste woonbuurt van Park Sonnehoeck, tussen de Poeldijkseweg en het Groenepad in Kwintsheul. De laatste woning in De Ranken fase 1 is op 2 maart 2018 opgeleverd aan de bewoners. Eind januari is de bouw gestart van fase 2 en de bouw van fase 3 gaat over ongeveer een maand beginnen. Kortom: De Ranken groeit gestaag!

Oplevering De Ranken fase 1
De eerste nieuwe bewoners De Ranken zijn eind 2017 al verhuisd. Begin maart was de eerste fase van De Ranken helemaal af! Inmiddels hebben alle kopers de sleutel ontvangen en is het klussen en verhuizen begonnen.

Bouw De Ranken fase 2
De bouw van de woningen in De Ranken fase 2 te Wateringen is in volle gang! Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling plaatst de casco’s van de 44 woningen en bouwt de steigers op. Binnenkort start de metselaar met het metselwerk. Kortom, in relatief korte tijd is veel resultaat te zien in deze woonbuurt-in-aanbouw. In fase 2 zijn nog enkele twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar.

Binnenkort start bouw De Ranken fase 3
De start van de bouw van de derde woonbuurt van De Ranken is in zicht. Momenteel is Van Mierlo druk bezig met de projectvoorbereiding. Alle werktekeningen worden uitgewerkt en materialen worden besteld, zodat de bouw zo soepel mogelijk kan verlopen. Naar verwachting start de bouw van De Ranken fase 3 eind april 2018 met de grondwerkzaamheden, waaronder het uitgraven van de bouwputten. Ook in fase 3 zijn nog enkele twee-onder-een-kapwoningen te koop.

Meer informatie over het gebied: www.parksonnehoeck.nl / www.facebook.com/parksonnehoeck
Meer informatie over de woningen: www.deranken.nl / www.facebook.com/derankenkwintsheul

voor-+-vervolg-Park-Sonnehoeck-De-Ranken-fase-1-2-3
vervolg De Ranken-
vervolg De Ranken-1