De laatste kavels in Kwintsheul en Poeldijk

By 23 februari 2016 Nieuws
Inspiratie1

Dat de woningmarkt aantrekt, merken we niet alleen aan het aantal geïnteresseerden in de projectmatige projecten. Er is ook weer een aantal vrije kavels verkocht waar kopers zelf hun droomhuis gaan realiseren. Ter inspiratie heeft WnS een aantal voorbeeldontwerpen getekend voor de laatste beschikbare kavels in De Kreken (Poeldijk-noord) en De Gouw (Kwintsheul).

In De Kreken is nog één grote en één kleinere kavel te koop en een grote kavel onder optie. Ook in De Gouw is een grote kavel onder optie. Hier zijn nog twee kavels te koop. Om belangstellenden een idee te geven van de mogelijkheden, heeft WnS architecten een aantal voorbeelden getekend voor deze kavels en daarbij een inschatting voor de bouwkosten gemaakt. Bij een optie op een OBWZ-kavel biedt deze architect een gratis en vrijblijvend schetsontwerp aan.

Naast de kavels in Kwintsheul en Poeldijk-noord bieden we ook twee kavels aan in Poeldijk Dorp en een grote variatie aan kavels in de Monsterse duinen. U leest er alles over op www.dewestlandsezoom.nl/kavels. Kom gerust een keer praten om te kijken of kavelbouw iets voor u is.

Inspiratie2
Inspiratie3
Inspiratie4
Inspiratie5

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.