De mooiste nieuwbouw Achter de Duinen (Monster)

By 7 juni 2018 juli 3rd, 2018 Nieuws

Achter de Duinen is het schitterende gebied tussen Monster en Den Haag. Waar vroeger kassen waren, groeit in de komende jaren een mooi woongebied. Met behoud van de natuur en karakteristieke landmarks zoals de mooie oude schoorstenen voegen we extra kwaliteit toe: nieuwe en duurzame woonbuurten met elk een krachtig, eigen karakter. En er komen diverse fietsverbindingen: naar het strand, naar Monster en naar Den Haag.

Woonbuurten met een krachtige identiteit
Achter de Duinen zijn het strand, de zee, het duinlandschap én weelderig groen altijd dichtbij. Maar hoe je Achter de Duinen woont, verschilt. In het langgerekte gebied tussen Monster en Den Haag komen meerdere buurten met elk een krachtige, eigen identiteit. Wij weten het zeker: Achter de Duinen woon je Buitenzinnig!

Eerste bestemmingplan in voorbereiding
Als eerste wordt het bestemmingsplan voor Westmade-noord nu voorbereid, dat is het gebied tussen de Oorberlaan en Plaats Langeveld. Een inloopavond voor omwonenden vindt plaats op woensdag 11 juli, van 19.00 tot 21.00 uur op het kantoor van OBWZ (Haagweg 33D1 in Monster). Tijdens deze avond worden alleen de grote lijnen getoond; de te selecteren projectontwikkelaars zullen te zijner tijd de verkaveling en woningtypen uitdenken. We verwachten dat er uiterlijk eind 2018 meer bekend is over de eerste woningen Achter de Duinen.

Interesse? Inschrijven als belangstellende kan nu al op de gloednieuwe website: www.wonenachterdeduinen.nl