De Ranken, Park Sonnehoeck: woningen in 3D al bijna gebouwd

By 23 februari 2016 februari 29th, 2016 Nieuws
3D-ranken
ranken2

Met de enthousiaste reacties van de inspiratieavond voor de eerste woonbuurt van Park Sonnehoeck, De Ranken, is Van Mierlo aan de slag gegaan. Opvallend is dat belangstellenden vooral kiezen voor bredere beuken. Ook kwamen zij met creatieve ‘anders dan anders’ plattegronden of bijvoorbeeld met een grote woonkeuken aan de achterzijde van het huis en een wat kleinere woonkamer aan de voorkant. De architect verwerkt de voorkeuren zoveel mogelijk in het plan, standaard of als te kiezen optie.

Van Mierlo laat alle woningen op dit moment uitwerken in Revit, bouwkundige software waarmee de woningen in 3D worden gebouwd. Hier zijn nog een paar weken voor nodig. Deze extra werkzaamheden in het voorbereidingstraject leveren straks een hoop tijd en gemak op, zowel voor de kopers als de bouwer, aangezien – bijna letterlijk met een druk op de knop – zowel het individuele kostenplaatje als de volledige, maatwerk bouwtekeningen beschikbaar zijn.

Uitgebreide informatie over de wijk Park Sonnehoeck vindt u op www.parksonnehoeck.nl. Aanmelden als belangstellende voor de verschillende typen rijwoningen en de twee-onder-een-kapwoningen kan nog steeds op www.deranken.nl. Voor het laatste nieuws over de woningen kunt u natuurlijk ook de Facebook-sites van Park Sonnehoeck en De Ranken in de gaten houden.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.