De tweede woonbuurt van Poeldijkerhout (Poeldijk) komt eraan!

By 7 juni 2018 juni 8th, 2018 Nieuws

De eerste woonbuurt van Poeldijkerhout is De Hoven ligt tussen de Dr. Weitjenslaan en het Krekenpark en is opgedeeld in drie fasen: fase 1 is in aanbouw, de bouw van de woningen in fase 2 start binnenkort en fase 3 komt naar verwachting rond de zomer van 2018 in verkoop. Tijd voor de volgende woonbuurt: De Kreken deelplan 2!

Tussen het Krekenpark en het Heuvelpark, aan de kant van de Nieuweweg en de Paul Captijnlaan, komt De Kreken deelplan 2. Een nieuwe buurt met een groen karakter: een lommerrijke laan verbindt de twee parken. De woningen in dit nieuwe deel van Poeldijkerhout worden 100% gasloos en zijn daarmee zeer duurzaam. Er zullen weer verschillende woningtypen worden gerealiseerd. Rond de zomer zal er meer bekend zijn over de invulling en planning.

Begin juli gaat naar verwachting het bestemmingsplan in procedure. Gemeente Westland en OBWZ bereiden een informatie-inloopavond voor omwonenden en belangstellenden voor. Tijdens deze avond worden het ontwerpplan, de stedenbouwkundige kaart en plankaart met ingetekende proefverkaveling op panelen getoond. Pas na het onherroepelijk worden van het bestemmingsplan, zullen één of meer projectontwikkelaars de verkaveling invullen en de woningtypen bepalen.

Zodra er meer informatie beschikbaar is, wordt hierover geschreven op deze website, op www.poeldijkerhout.nl en op www.facebook.com/poeldijkerhout.