Drie fasen De Ranken (Park Sonnehoeck, Kwintsheul) succesvol verkocht

By 18 januari 2018 Nieuws

In De Ranken fase 1 heeft aannemer Van Mierlo een groot deel van de woningen opgeleverd. De tweede tranche van de woningen in fase 1 volgt heel binnenkort. Alle woningen zijn inmiddels steigervrij en de bergingen zijn geplaatst. Binnen is de afbouw in volle gang. In januari vinden de eerste voorschouwen plaats en vanaf februari ontvangen de volgende kopers de sleutel van hun nieuwe huis. OBWZ heeft de bouwweg grotendeels verwijderd en trottoirs, parkeervakken en de rijbaan aangelegd. In februari en maart worden vervolgens de bomen bij Sonnehoeck geplaatst. De ecologische zone wordt in het plantseizoen 2018-2019 gerealiseerd.

Start bouw De Ranken fase 2

Van Mierlo is gestart met de bouw van de tweede woonbuurt in Park Sonnehoeck, De Ranken fase 2. De heistelling staat klaar om zo’n 400 heipalen te slaan. Op 26 januari wordt de start van de bouw gevierd met de kopers en projectbetrokkenen.

Laatste fase De Ranken

Eind december ontvingen de kopers van een woning in De Ranken fase 3 van BPD de brief met het goede nieuws dat de bouw definitief van start gaat. OBWZ levert de grond eind januari bouwrijp op aan de aannemer. Naar verwachting start aannemer Van Mierlo eind april 2018 met de (bouw)werkzaamheden. Fase 2 en 3 zullen dus min of meer tegelijkertijd worden gebouwd.

Bent u nog op zoek naar een twee-onder-een-kapwoning, wees er dan snel bij. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. De tweekappers in fase 2 worden volgens de planning nog dit jaar opgeleverd.

Voor meer informatie kijk op www.deranken.nl

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.