Eerste informatiebijeenkomst Monsters project ‘De Duinen’ op 6 juli

By 1 juli 2016 Nieuws
situatiededuinen

‘De Duinen’ is de laatste, grootste en misschien wel de mooiste locatie van OBWZ. Het voormalige kassengebied, omkaderd door de Haagweg, Westerhonk, Schelpenduin en Orberlaan, zal in de komende jaren een metamorfose ondergaan. Samen met OKRA Landschapsarchitecten én met omwonenden en belangstellenden gaan we het ontwerpproces opstarten. Een eerste informatie/inloopbijeenkomst vindt plaats op woensdagavond 6 juli, tussen 19.00 en 21.00 uur in het OBWZ verkoopcentrum aan de Haagweg 33D1 in Monster.

Om 19.00 uur en 20.00 uur zijn er korte sessies waarin OBWZ en OKRA groepsgewijs toelichten wat de bedoeling van de avond is en wat het vervolgtraject wordt.

Tijdens deze bijeenkomst zijn er nog geen plannen te zien, maar willen we graag informatie ophalen van de huidige en toekomstige bewoners van het gebied. Op deze avond krijgt u de mogelijkheid om aan te geven wat u denkt dat de kwaliteiten van het gebied zijn, wat er nog mist, waar u tegen opziet, waar wij als gebiedsontwikkelaar op moeten letten en wat er volgens u nodig is om er een mooi woongebied van te maken. Deze input zal de ontwerper, voor zover dat mogelijk is, proberen mee te nemen in een eerste schetsontwerp.

Met een kleiner gezelschap starten wij vervolgens met klankbordgroepen. Wilt u meedenken in de klankbordgroepen, dan is er op de informatie/inloopavond op 6 juli gelegenheid om u hiervoor aan te melden. Op de website www.mooiwonenindeduinen.nl en de Facebook-pagina www.facebook.com/mooiwonenindeduinen kunt u de ontwikkelingen vanaf 6 juli op de voet volgen.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.