Gezamenlijk stedenbouwkundig plan voor Poeldijk Dorp

By 10 juli 2015 juli 14th, 2015 Nieuws
situatietekening Poeldijk Dorp
kaveldorp

In een aantal klankbordsessies met omwonenden en belangstellenden is een mooi stedenbouwkundig plan gevormd voor Poeldijk Dorp. De belangrijkste wensen, een centraal punt in de buurt, een goede verbinding met het dorp (de Voorstraat) en een jachthaven, zijn verwerkt in een stedenbouwkundige verkaveling.

Kavels in het dorpscentrum
Aan de Rijsenburgerweg en aan de Poeldijksevaart biedt OBWZ twee wel heel aantrekkelijk geprijsde vrije kavels te koop aan – € 127.050,- en € 130.196,- v.o.n. Het bouwen van een eigen droomhuis in het centrum komt hierdoor binnen ieders bereik! Een unieke kans voor wie zelf zijn nieuwe vrijstaande woning, midden in de dorpskern van Poeldijk, wil creëren. Uitgebreide informatie over deze twee kavels vindt u op www.poeldijkdorp.nl/kavels.

Binnenkort nieuw aanbod in Poeldijk Dorp
Projectontwikkelaar BPD (voorheen Bouwfonds) werkt met de architect de plannen verder uit voor nieuwe twee-onder-een-kapwoningen en tweelaagse twee-onder-een-kapbungalows met de mogelijkheid voor een slaapkamer of werkruimte op de begane grond. Daarnaast volgen later dit jaar naar alle waarschijnlijkheid nog rijwoningen. BPD streeft ernaar na de vakantie meer te kunnen vertellen over de vormgeving, de woonoppervlaktes, de afwerking en het prijsniveau van de verschillende woningtypes. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Poeldijk Dorp? Laat uw gegevens achter op www.poeldijkdorp.nl/woningen, dan informeert BPD u zodra er meer bekend is.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.