In de startblokken voor start bouw De Ranken, Park Sonnehoeck (Kwintsheul)

By 5 december 2016 Nieuws
de-ranken-voor-vervolg
de-ranken-kwintsheul-vervolg

Het gaat goed met de verkoop van de woningen in De Ranken, het eerste buurtje in Park Sonnehoeck. De omgevingsvergunning voor de bouw is op donderdag 10 november jl. afgegeven aan Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling en BPD. We verwachten dat de vergunning eind dit jaar onherroepelijk  en bruikbaar is. Daarnaast is de verkoopdrempel ruim bereikt: meer dan 75% van de woningen is verkocht. Er zijn alleen nog enkele ruime rijwoningen van het type Gros Maroc te koop!

De kopers hebben inmiddels hun voorkeuren (koperskeuzen) doorgegeven aan Van Mierlo. Tijdens een kerstborrel kunnen zij op de bouwlocatie van De Ranken alvast kennismaken met hun nieuwe buren.

OBWZ is in de afrondende fase van het bouwrijpmaken. De verwachting is dat deze werkzaamheden nog dit jaar afgerond kunnen worden. De bouwer staat in de startblokken om te kunnen beginnen met de bouw van de eerste woningen. Volgens planning zal de bouwvoorbereiding op locatie in januari worden opgestart.

Voor meer informatie over Park Sonnehoeck: www.parksonnehoeck.nl; meer informatie over De Ranken vindt u op www.deranken.nl.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.