Kom naar de inspiratiemiddag Kavels & Wonen in De Duinen

By 24 september 2015 Nieuws
Verrekijker

Zaterdag 3 oktober: inspiratiemiddag Kavels & Wonen in de Duinen
Op zaterdag 3 oktober tussen 13.00 en 16.00 uur organiseert Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom (OBWZ) in het verkoopcentrum aan de Haagweg 33D1 in Monster een speciale middag voor het project Schelpenduin, tussen Monster en Kijkduin, met 36 vrije kavels. De inspiratiemiddag belooft een boeiend evenement te worden met uitgebreide informatie over de vrije kavels, villabouw en interieur- en tuintips en -trends. Toegang voor deze middag is gratis en vrijblijvend.

Volop mogelijkheden op de vrije kavels
OBWZ en Borgdorff Makelaardij geven uitleg over de beschikbare kavels en aankoop van een kavel. De stedenbouwkundige is aanwezig om uitleg te geven over het beeldkwaliteitplan en de voorwaarden waaraan de bebouwing moet voldoen en eventueel uw ontwerpideeën direct te toetsen. De villabouwers Van Leent Bouwbedrijf, Bolton Ontwikkeling, Brummelhuis en Livingstone laten zien welke woningontwerpen zoal mogelijk zijn op deze kavels. René Don Hoveniers en Ambiance Interieuradvies inspireren de bezoekers met tuin- en inrichtingstips en -trends. Rabobank Westland is aanwezig om bezoekers te informeren over de financiële mogelijkheden.

Verkoop- en inspiratiemagazine
Voor de bezoekers ligt het nieuwe verkoopmagazine klaar om thuis nog eens op het gemak alles over de kavels en bebouwingsmogelijkheden in Schelpenduin door te lezen.

Meer informatie over Schelpenduin vindt u op www.schelpenduin.nl

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.