Kavels Santhorsthof

Uniek wonen in de Monsterse duinen
In een nieuw aangelegd duinlandschap, parallel aan de Haagweg en de Monsterse kust , ligt een uniek woongebied. Santhorsthof is een nieuwe, luxe woonbuurt in de Monsterse duinen met 23 royale vrije kavels, variërend in grootte van 510 tot 975 m2. Een unieke woonplek, op loopafstand van de Noordzeekust, dicht bij het sfeervolle centrum van Monster met alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels en scholen én op grofweg een kwartier fietsen van Kijkduin en de Haagse natuurgebieden Madestein en Ockenburgh.

Vrijstaande villa’s
Een groot aantal villa’s is inmiddels gerealiseerd in Santhorsthof. De architectuur loopt uiteen van een landelijk ogende, romantische duinvilla met rieten kap tot een moderne vormgegeven woning. Op de vrije kavels kunt u, geleid door de stedenbouwkundige spelregels, een villa volgens uw eigen wensen (laten) ontwerpen en bouwen. Kinderen kunnen zich in dit woongebied goed vermaken. Tussen Santhorsthof en de naastgelegen woonbuurt Schelpenduin is er een mooie speeltuin aangelegd. Een speeltuin met vooral houten speeltoestellen én natuurlijk, zoals bij deze strandlocatie past, veel speelzand.

Een huis naar uw hart
In Santhorsthof kunt u écht een huis naar uw hart laten bouwen. Mooi verscholen in het duinlandschap of als u dat wilt zelfs deels ín een duinpan. De stedenbouwkundige kaders zijn duidelijk en zorgen ervoor dat alle woningen passen in de omgeving en de kwaliteit van de woonbuurt gewaarborgd is. Gaat u gerust eens kijken. De villa’s die al zijn gebouwd of in aanbouw zijn, zullen u ongetwijfeld inspireren.

De laatste kavels
Er zijn nog drie vrije kavels beschikbaar.

Meer informatie
Onze verkoopadviseur Willy Vermeulen adviseert u graag over de mogelijkheden en de beschikbaarheid. U kunt haar bereiken per email: wvermeulen@obwz.nl of per telefoon 06-39239736.