Kom naar de inspiratieavond De Ranken

By 24 november 2015 Nieuws
de-gouw(1)-voorpagina

In Park Sonnehoeck verrijst straks de eerste woonbuurt De Ranken, met 43 ‘Hollandse huizen’ die aansluiten bij het kleinschalige en landelijke karakter van Kwintsheul. Woningen met een frisse uitstraling en een knipoog naar de oudhollandse architectuur. Geen ‘one-size-fits-all’ woningen, maar huizen die passen als een jas.

Uw ideale woning
Binnen dit plan heeft u de mogelijkheid om te wonen naar eigen SMAAK! Daarom vraagt ontwikkelaar Van Mierlo u mee te denken over uw ideale woning in De Ranken. Uiteraard hebben zij al wat ideeën voor deze woningen, maar zij staan open voor uw wensen op de inspiratieavond op woensdag 9 december.

SMAAK-concept
Tijdens de SMAAKvolle inspiratieavond op woensdagavond 9 december gaat Van Mierlo graag de uitdaging aan om samen met u op basis van het SMAAK-concept het basisontwerp van de woningen te bekijken en hier uw individuele wensen in te verwerken. Samen kijkt u naar de Stijl van de woning, Mengt u de woningopties uit het Assortiment, bepaalt u het niveau van afwerking en bouwen deze woning uiteindelijk op de door u gekozen Kavel. Aanmelden kan nog op www.deranken.nl/Interesse

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.