Leo-de-Haan

Leo de Haan is onze ICT- en CAD-special

Leo is vanuit de gemeente Westland drie dagen per week gedetacheerd bij OBWZ. Op dit moment werkt hij aan de openbare inrichting rondom een aantal grote nieuwbouwplannen: De Ranken (Park Sonnehoeck) in Kwintsheul, Poeldijkerhout in Poeldijk-noord, Poeldijk Dorp en ‘De Duinen’ in Monster.

“Ik maak digitale tekeningen, bestemmingsplannen en inrichtingsplannen. Daarbij zorg ik dat binnen het ontwikkelingsbedrijf de ICT en telefonie goed functioneert. Het is mijn werk met computers bezig te zijn, maar als ik vrij ben, houd ik me er net zo graag mee bezig. Het is mijn hobby. Net als fotografie! Benieuwd? Mijn foto’s zie je onder meer terug op deze site. Verder geniet ik erg van onze kinderen en kleinzoon!”

Leo werkt al sinds 2003 bij OBWZ. Het leukste aan zijn werk? Leo: “De variatie. Naast het tekenen heb ik ook veel contact met andere collega’s, kavelkopers en mensen van de gemeente. Bij OWBZ werkt een bijzonder fijne groep mensen die goed op elkaar is ingespeeld en op een gelijkwaardige manier omgaat met elkaar.”