Luxe tweekappers naast kavels in Schelpenduin, Monster

By 1 juli 2016 Nieuws
impressie-M2-13-woningen-Schelpenduin
situatie-M2-De-13-van-Schelpenduin

Wie zelfbouw te veelomvattend, complex of kostbaar vindt, maar wel graag op een exclusieve locatie in de Monsterse duinen woont, kan binnenkort ook terecht in Schelpenduin: M2 Groep zal naar verwachting al dit najaar 12 luxe twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning, een ontwerp van Architectenbureau Van Manen uit Noordwijk, met de projectnaam ‘De 13 van Schelpenduin’ in verkoop brengen.

Hoge kwaliteit die past in de omgeving
Vanzelfsprekend zijn bij deze ontwikkeling dezelfde stedenbouwkundige randvoorwaarden van toepassing die ook voor de particuliere ontwikkelingen gelden, zodat de kwaliteit van het gebied heel hoog blijft. Zoals Barbara Wassenaar, projectdirecteur van OBWZ zegt: ‘een schitterende kans voor mensen die graag op loopafstand van het strand wonen, maar de ontwikkeling liever uit handen geven. Het wordt dé plek waar het thuis altijd vakantie is en die toch dichtbij de stad en voorzieningen ligt.’

Woningen met een eigen identiteit
De verschijningsvorm en uitstraling van de woningen, waarvan vijf met rieten kap, zijn zeer divers en passen goed in de omgeving. Het materiaal, de kleuren, de ligging van de woning op de kavel en de keuze van een voor- of zijentree geven elke woning een individuele uitstraling. De woningen met een voorgevel op het zuidwesten krijgen standaard een veranda aan de voor- of zijkant. De koopsommen van de twee-onder-een-kapwoningen beginnen vanaf circa € 450.000,- v.o.n.

Belangstellenden kunnen zich inschrijven op de website www.de13vanSchelpenduin.nl.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.