Nieuw woningaanbod in Poeldijk Dorp

By 12 september 2017 september 15th, 2017 Nieuws
(voor + vervolg) Poeldijk Dorp

Direct bij de dorpskern van Poeldijk ligt de jonge wijk Poeldijk Dorp. Momenteel realiseert aannemer Weboma 28 rijwoningen.

Verkoop fase 3 in volle gang
De verkoop van de derde fase, met herenhuizen, geschakelde villa’s en twee-onder-een-kapbungalows is in volle gang. In deze derde fase van het project zijn nog maar enkele woningen te koop.

Nieuw aanbod: twee-onder-een-kapwoningen aan het water
Binnenkort is er weer nieuw woningaanbod: naar verwachting start ontwikkelaar BPD nog in september met de verkoop van fase 4, bestaande uit tien twee-onder-een-kapwoningen aan de St. Isidorusstraat. Er komen woningen met en zonder garage; alle huizen hebben een zonnige achtertuin op het zuiden en een eigen aanlegsteiger.

Vrijstaande villa’s aan het water van de Gantel
Ontwikkelaar BPD heeft in samenwerking met Bouwbedrijf Van Leent enkele woningontwerpen uitgewerkt voor woningen op vrije kavels. De kavels hebben een perceelgrootte van 364 – 493 m2 en liggen direct aan vaarwater de Gantel aan de zuidzijde van Poeldijk Dorp. Er zijn drie basistypes villa’s met verschillende opties. De kopers kunnen samen met Van Leent de ontwerpen verder op maat maken.

Diverse typen appartementen in het centrum
Naast grondgebonden woningen komen er in Poeldijk Dorp ook appartementen. Het ontwerp voor het appartementengebouw, gelegen tussen de Kerklaan en de Poeldijksevaart, omvat circa 40 appartementen in verschillende types. Achter de schermen werkt BPD het ontwerp verder uit. Naar verwachting gaat de verkoop in januari 2018 van start.

Bekijk op de website www.poeldijkdorp.nl de impressie en de verschillende typen woningen en appartementen en vul uw gegevens in bij het woningtype van uw keuze. BPD brengt u dan op de hoogte zodra er meer informatie is over de start verkoop.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.