OBWZ en BPD tekenen overeenkomst nieuwe fase Poeldijk Dorp

By 6 april 2016 Nieuws
Ondertekening overeenkomst Poeldijk Dorp
1879,0 BPD-D Poeldijk dorp vogelvlucht A3 - 72dpi

Vanochtend hebben Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom (OBWZ) en BPD Ontwikkeling B.V. een reserveringsovereenkomst ondertekend voor de volgende fase in Poeldijk Dorp. In totaal komen er nog circa 120 woningen in het dorp, waarvan er ruim 70 in elk geval door BPD ontwikkeld gaan worden.

Al geruime tijd is BPD bezig met het ontwikkelen van woningen binnen het stedenbouwkundig plan, dat OBWZ met de klankbordgroep heeft opgesteld. Projectdirecteur Barbara Wassenaar: ‘Geweldig om te zien hoe BPD nu de vertaalslag maakt van het plan dat wij in samenspraak met de omwonenden en belangstellenden hebben opgesteld. Alles zit erin: de woningen, het centrale pleintje, het water en een haventje. Het wordt echt een plan voor iedereen!’

Gevarieerde woningbouw
Het plan behelst diverse woningtypen: van rijwoningen en herenhuizen tot twee-onder-een-kapwoningen, patiowoningen en vrijstaande villa’s. Stuk voor stuk statige huizen met veel mooie details. Als eerste komen dit voorjaar de rijwoningen en tweekappers aan het water op de markt. De andere woningen, waaronder de patiowoningen op het eiland, zullen later dit jaar snel volgen. Naar verwachting start de bouw van deze woningen begin 2017.

Aanwezig op het Westlands Woonevent
Op het Westlands Woonevent informeert BPD uitgebreid over de nieuwe fase in Poeldijk Dorp. Deze nieuwbouwbeurs voor het Westland vindt plaats op zaterdag 9 april aanstaande tussen 10.00 en 15.00 uur in het verkoopcentrum van OBWZ aan de Haagweg in Monster. Toegang is gratis.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.