OBWZ en Niersman-Ouwehand gaan verder in De Hoven fase 2 (Poeldijkerhout, Poeldijk)

By 23 juni 2017 Nieuws
voor-+-vervolg-Ondertekening-De-Hoven-2

V.l.n.r. Gobert Beijer (statutair directeur OBWZ namens Gemeente Westland), Wim de Haas (statutair directeur OBWZ namens BPD), Mark Niersman (directeur Bouwbedrijf Niersman), Barbara Wassenaar (projectdirecteur OBWZ) en Peter Ouwehand (directeur Ouwehand Bouw Groep).

OBWZ en VOF Poeldijkerhout (Ouwehand Bouw Groep BV en Bouwbedrijf Niersman BV) hebben tijdens de Provada de overeenkomst ondertekend voor de ontwikkeling van de tweede fase van de locatie Poeldijkerhout in Poeldijk.”Het plan en de voorspoedige verkoop van de eerste fase van woonbuurt De Hoven was voldoende aanleiding om ook voor deze vervolgfase in gesprek te gaan met de ontwikkelcombinatie VOF Poeldijkerhout”, aldus Barbara Wassenaar, projectdirecteur van OBWZ. ‘Inmiddels hebben Ouwehand en Niersman bewezen dat hun marktvisie juist is en hun plan aansluit op de vraag: de eerste fase van woonbuurt De Hoven was uitverkocht voor de start van de bouw.”

64 eengezinswoningen
De Hoven fase 2 heeft dezelfde opbouw als de eerste fase, met woningen aan de parkrand, het waterlint en de straatjes. Ook deze fase wordt gekenmerkt door een gevarieerde en dorpse jaren ’30-stijl met veel details. Voor De Hoven fase 2 heeft de VOF Poeldijkerhout opnieuw in nauwe samenwerking met architectenbureau Van Manen 64 eengezinswoningen ontwikkeld. Enkele woningtypen uit fase 1 worden in deze fase herhaald.

Planning
Nu de ontwikkelovereenkomst geformaliseerd is, pakt de VOF Poeldijkerhout de verdere uitwerking van De Hoven 2 snel op. De verkoop van deze fase zal naar verwachting nog deze de zomer starten.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.