OBWZ verkoopt grond aan Van der Knaap Groep in Kwintsheul

By 22 september 2016 Nieuws
obwz-van-der-knaap-groep-kwintsheul

OBWZ verkoopt grond aan Van der Knaap Groep in Kwintsheul
Van der Knaap Groep heeft een perceel van 2.750 m2 aan de Bovendijk in Kwintsheul aangekocht van Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom (OBWZ). De verkoop van bedrijfsgrond aan Van der Knaap Groep faciliteert de bestendige groei van de organisatie.

Bestendigen bedrijventerrein Bovendijk
Marcel Schouten, projectleider OBWZ: ‘Het is goed dat bedrijven met Westlandse roots ook voor het Westland blijven behouden. Nu Van der Knaap Groep investeert in uitbreiding op het terrein waar zij al jaren gevestigd is, is weer een stap gezet om het bedrijventerrein Bovendijk in de toekomst verder te versterken. We zijn blij dat we hier met de grondverkoop een steentje aan hebben kunnen bijdragen.’

Uitbreiding Van der Knaap Groep
Van der Knaap Groep (www.vanderknaap.info) levert duurzame en kwalitatief hoogwaardige producten en diensten leveren op het gebied van groei- en bewortelingsmedia. De uitbreiding van de locatie in Kwintsheul, waar ook het hoofdkantoor is gevestigd, omvat de productie van een breed assortiment substraatproducten voor de professionele tuinbouw. In onderling overleg is de besloten nog vóór de officiële ondertekening van de koopovereenkomst te starten met de nieuwbouw. Inmiddels zijn er palen van maar liefst 16 meter geheid en ligt er een stevige betonfundering waarop de staalconstructie geplaatst wordt. Het streven is om op 1 december de bedrijfsuitbreiding af te ronden.

Bedrijventerrein Bovendijk
Bedrijventerrein Bovendijk is een kleinschalig bedrijventerrein aan de Bovendijk te Kwintsheul.
Het is de bedoeling dat de komende jaren het omliggende gebied verder ontwikkeld zal worden tot bedrijventerrein zodat kan worden voorzien in de plaatselijke behoefte. De herinrichting van het bestaande bedrijventerrein heeft daarbij prioriteit.

Op de foto: Marcel Schouten, projectleider OBWZ, geflankeerd door Perry van der Knaap (links) en Ron van der Knaap (rechts), beiden directeur en aandeelhouder Van der Knaap Groep.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.