Ontwikkeling De Ranken (Kwintsheul) gaat verder

By 20 april 2016 Nieuws
15807-2015-06-22---vogelvlucht

Begin april is het bestemmingsplan voor Park Sonnehoeck onherroepelijk geworden. Dit betekent dat het gebied verder uitontwikkeld kan worden én dat toegewerkt kan worden naar de start verkoop van het De Ranken, het eerste woonbuurtje.

De start verkoop van De Ranken laat niet lang meer op zich wachten. Momenteel is Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling druk bezig met het samenstellen van de verkoopdocumentatie van het gevarieerde eerste woonbuurtje met 41 woningen. Zodra de documentatieset gereed is, kan de verkoop beginnen. Iedereen die aanwezig was op de inspiratieavond krijgt voorrang op een woning in De Ranken. Daarna volgt de vrije verkoop! Naar verwachting vindt deze plaats in mei 2016. Naar verwachting zal OBWZ medio juni starten met het bouwrijp maken. 

De Ranken is straks rijk aan diversiteit: geen woning wordt hetzelfde. Keimwerk, donkere baksteen, of juist een lichte tint, met of zonder tuitgevel, voor een groot gezin of juist de starter of senior, voor iedereen is het rijk wonen. Een ontspannen plek om thuis te komen. De eerste prille informatie over de verschillende woningtypes is inmiddels te vinden op www.deranken.nl

Bestemmingsplan Park Sonnehoeck onherroepelijk
Park-Sonnehoeck-De-Ranken-woning-Gros-maroc-1
Park-Sonnehoeck-De-Ranken-woning-Gros-maroc-2

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.