Groen wonen in Poeldijkerhout

Aansluitend aan het bestaande dorp, tussen de Dr. Weitjenslaan, Dijkpolderlaan, Paul Captijnlaan, Nieuweweg en Verburghlaan, ontwikkelt OBWZ Poeldijkerhout. Een hele nieuwe wijk met een groen karakter: ruime voor- en achtertuinen, veel openbaar groen, speelplekken én twee parken.

Een groene wijk met ruimte om te spelen

In deze nieuwe wijk is veel aandacht besteed aan het groen in de wijk. Zo is er een groene speelplek in het hart van de wijk waar kinderen van alle leeftijden zich thuis voelen. En sowieso grenst een deel van de woningen aan het Krekenpark, dat rond de huidige kreek is aangelegd. Het parkeren in de wijk gebeurt voor een deel in met struiken afgeschermde parkeervakken.

Het dorp verjongt

Poeldijk is de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Dichtbij het centrum zijn nieuwe huizen gebouwd die het dorp een goede impuls hebben gegeven: veel jonge gezinnen komen weer graag in de gezellige dorpskern.

Lees meer over het dorp

Nieuwe wijk Van Buyten

Op de website van Van Buyten kun je een persoonlijk account aanmaken. Op 17 maart worden de woningen toegewezen met als doel: zoveel mogelijk mensen blij maken met hun eerste keuze. Deze willekeurige toewijzing gaat door middel van een geautomatiseerd systeem. Indien je een woning toegewezen hebt gekregen, dan neemt de makelaar op 20 maart contact met je op. Heb je geen woning toegewezen gekregen, dan ontvang je hierover uiterlijk 20 maart bericht.