Ron-van-der-Berge

Voor projectleider Ron is elke dag anders: “Lekker afwisselend”.

Twee dagen per week wordt projectleider Ron van der Berge ingehuurd door OBWZ. Hij maakt al ruim drie jaar met plezier deel uit van het team. “Geen dag is hetzelfde. Elk project en gebied heeft zijn eigen uitdagingen en dat maakt mijn werk lekker afwisselend. Daarbij heb ik leuke collega’s. We werken met elkaar en voor elkaar. Erg prettig.”

Projectleider Erwin Schoof is de directe collega van Ron. Ze zijn gelijk begonnen bij OBWZ. De gebieden zijn onder de twee heren verdeeld: Ron houdt zich bezig met de locaties in Monster en Poeldijk Dorp. “Wat ik precies doe? Samen met het team houd ik me bezig met de stedenbouwkundige plannen. Met de gemeente maken we de bestemmingsplannen en vervolgens zorgen we ervoor dat de deelplannen verkocht kunnen worden aan ontwikkelaars. We laten de grond bouwrijp maken en na de realisatie van de huizen maken we de wijk woonrijp.”

De kinderen van Ron zijn de deur al uit. Dus als hij vrij is, geniet hij lekker van leuke dingen doen met zijn vrouw én hond. “Verder tennis ik graag, sla ik nog wel eens een balletje op het golfterrein én ben ik vrijwilliger bij de brandweer ’s-Gravenzande.”