Sandra-Moerman

Marketingcommunicatieadviseur Sandra Moerman maakt het niet moeilijker dan het is

Vanuit haar eigen bedrijfje ZINNEN communicatie is Sandra Moerman drie dagdelen per week aan de slag bij OBWZ. “Een veelzijdige klus waar marketing, communicatie en verkoopelementen in zitten; leuk om me daar vol in te storten!”

Sandra werkt sinds juli 2015 bij OBWZ. Vanaf dat moment is zij onder meer bezig geweest met de herpositionering van OBWZ en de verschillende locaties. Eén van de belangrijkste wijzigingen is de vereenvoudiging. “We zetten de locaties in Monster, Kwintsheul en Poeldijk per project op de kaart en laten daarmee bijvoorbeeld de benaming De Westlandse Zoom voor het totale gebied los. Dit omdat de locaties allemaal écht een eigen karakter hebben. Duidelijker voor iedereen waar we het over hebben.”

“Ik vind het erg leuk om in dit team te werken. Aan de vooravond van de realisatie van de diverse projecten gebeurt er veel. Je voelt het enthousiasme. We werken hard én de sfeer is erg goed. Dat is fijn en typisch Westlands, heb ik begrepen”, zegt ze lachend.

In haar vrije tijd probeert Sandra vooral even níet ‘met haar hoofd bezig te zijn’. “Mijn man en ik hebben vorig jaar een volkstuin gekocht en daar stoppen we veel energie en aandacht in. Lekker buiten zijn met je handen in de klei. Een mooi contrast met mijn werk. Overigens heb ik me wel laten inspireren door het Westland: in de tuin gaan we een kleine kas plaatsen.”