Start verkoop De Hoven fase 2 (Poeldijkerhout, Poeldijk) deze zomer

By 23 juni 2017 Nieuws
Vervolg-De-Hoven-fase-2
Voor-+-vervolg-De-Hoven-fase-2-

Na de succesvolle verkoop van de Hoven 1 volgt nog deze zomer fase 2 in de nieuwe wijk Poeldijkerhout. In deze fase komen 64 rijwoningen in diverse typen: van riante, statige herenhuizen tot mooie, ruime eengezinswoningen. Binnen nu en twee weken zullen de ontwikkelaars Niersman en Ouwehand bekendmaken op welke datum en op welke manier de verkoop van deze woningen start.

Deze tweede fase heeft dezelfde opbouw als de eerste: drie gebieden met elk hun eigen woonkarakter. De Parkrand komt te liggen aan het Krekenpark: een mooie parkzone met wandelpaden, grasveldjes en diverse avontuurlijke speeltoestellen. Het Waterlint grenst aan het nieuw aangelegde water. De Straatjes tot slot is het binnengebied met een gezellige, wat meer dorpse, sfeer.

Ook de architectuur in deze tweede fase wordt gekenmerkt door een gevarieerde en dorpse jaren ’30-stijl met veel details. Enkele woningentypen uit fase 1 worden in deze fase herhaald.

Voor de details van de start verkoop en meer informatie over de woningen: www.dehoven-poeldijkerhout.nl. Schrijft u zich op de site in, dan ontvangt u het laatste nieuws over fase 2 in uw mailbox.

Meer informatie over het gebied: www.poeldijkerhout.nl.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.