Stedenbouwkundig plan Poeldijk Dorp ter inzage

By 24 september 2015 Nieuws
jachthaven
situatietekening-Poeldijk-Dorp

Stedenbouwkundig plan Poeldijk Dorp ter inzage
Het plan voor Poeldijk dat OBWZ in een aantal klankbordsessies met omwonenden en belangstellenden heeft vormgegeven gaat nu in procedure. Dit betekent dat het uitwerkingsplan en het bestemmingsplan in het vierde kwartaal worden gepubliceerd. Aansluitend liggen de plannen voor zes weken ter inzage. Tijdens de terinzagelegging kan iedereen reageren op de plannen.

Nieuwe woningen en bungalows
Projectontwikkelaar BPD is bezig met de uitwerking van twee-onder-een-kapwoningen met tuinen aan het water en tweelaagse twee-onder-een-kapbungalows met de mogelijkheid voor een slaapkamer of werkruimte op de begane grond. De eerste woningen uit dit nieuwe plan komen naar verwachting eind dit jaar of begin 2016 in verkoop.

Kavels in het dorpscentrum
In het dorp kunt u ook zelf uw woning te bouwen. Aan de Rijsenburgerweg en de Poeldijksevaart biedt OBWZ twee vrije kavels aan van respectievelijk € 127.050,- en € 130.196,- v.o.n. Voor rond de € 300.000 kunt u uw droomhuis laten bouwen op een unieke plek in het centrum van Poeldijk! Uitgebreide informatie over deze twee kavels vindt u op poeldijkdorp.nl.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.