Veel activiteit in Schelpenduin, Monster

By 7 februari 2017 Nieuws
vervolg vrije kavel locatie1
vervolg vrije kavel locatie2
vervolg-vrije-kavel-locatie3

In Schelpenduin (De Duinen fase 1b) gebeurt van alles. Eind vorig jaar werd de gehele locatie bouwrijp opgeleverd en kort daarna werden diverse omgevingsvergunningen verstrekt door de gemeente. Er zijn al diverse aannemers op locatie bezig en in de komende maanden zal daar zeker nog een aantal bij komen. Er wordt hard gewerkt. Wie een vrije kavel wil bemachtigen in een uniek, nieuw duinlandschap, op loopafstand van strand en zee, heeft in Schelpenduin nog maar enkele mogelijkheden.

In het naastgelegen Santhorsthof (fase 1a) zijn al villa’s gerealiseerd zodat de duinbeleving hier al onmiskenbaar aanwezig is. Tussen de villa’s zijn diverse vrije kavels te koop. Recentelijk is dit gebied woonrijp gemaakt met onder meer bestrating, beplanting en schapenhekken. Op korte termijn wordt het asfalt nog voorzien van een mooie zandkleurige laag.

Naast Santhorsthof ligt Madewater (fase 3a); ook hier wordt binnenkort gestart met de bebouwing van een woning aan het water. In dit deelgebied zijn nog twee kavels beschikbaar.

Voor meer informatie over Schelpenduin en de naastgelegen gebieden en een actueel overzicht van de beschikbare kavels: www.schelpenduin.nl.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.