Verkoop appartementengebouw Het Gantel Huys (Poeldijk Dorp, Poeldijk) gestart!

By 5 september 2018 september 10th, 2018 Nieuws

Het heeft even geduurd om voor het laatste nieuwbouwproject in Poeldijk Dorp alles goed op de rit te krijgen. Het resultaat mag er wezen: Het Gantel Huys is een fraai appartementencomplex geworden met 41 duurzame appartementen en maisonnettes met woonoppervlakten van circa 90 tot circa 175 m2.

De twee-, drie- en vierkamerappartementen en maisonnettes zijn op de toekomst voorbereid: duurzaam gebouwd, gasloos, voorzien van vloerverwarming en een eigen warmtesysteem. Alle appartementen en maisonnettes bieden meer dan voldoende ruimte; uitstekend geschikt voor iedereen die op zoek is naar de luxe van gelijkvloers wonen of een fijne plek voor het gezinsleven. De locatie aan het vaarwater van de Gantel zal mensen van alle leeftijden aanspreken.

Op de begane grond van Het Gantel Huys komt naar verwachting een brasserie; hierover worden gesprekken gevoerd met belangstellenden. Een heerlijke plek om – aan het aan te leggen haventje – te genieten van een kop koffie of een lunch. Een pleintje bij deze haven wordt op een iets later moment aangelegd.

De verkoop van de 41 prachtige woningen van Het Gantel Huys in Poeldijk Dorp is op 30 augustus online gestart. Alle verkoopinformatie is te vinden op www.poeldijkdorp.nl/woningen. De digitale tour langs de impressies laat op een eigentijdse manier een aantal van de pluspunten zien: de ligging aan het water en midden in de dorpskern, de zonnepanelen op het dak, de terrassen aan de binnentuin en de privé parkeergarage onder de woningen. Belangstellenden kunnen nog tot en met maandag 10 september 17.00 uur hun voorkeuren digitaal doorgeven in het ‘Mijn Eigen Huis-account’ op de site. BPD laat uiterlijk 13 september weten of u al dan niet bent ingeloot.