Vliegende start De Hoven fase 2 (Poeldijkerhout, Poeldijk-noord)

By 12 september 2017 Nieuws
(voor+vervolg) Poeldijkerhout De Hoven fase 2-Waterlint
(vervolg) Poeldijkerhout De Hoven fase 2-Parkrand

Medio juli is de tweede fase van De Hoven in verkoop gegaan. De Hoven is de eerste woonbuurt in de nieuwe wijk Poeldijkerhout. Er zijn veel sets verkoopdocumentatie afgehaald en bij de sluiting van de inschrijftermijn waren er zo’n 150 formulieren ontvangen van mensen die in De Hoven fase 2 willen wonen. Inmiddels heeft de toewijzing van de woningen plaatsgevonden en zijn de eerste verkoopgesprekken ingepland.

In De Hoven fase 2 komen 64 rijwoningen in diverse typen: van riante, statige herenhuizen tot mooie, ruime eengezinswoningen. Deze tweede fase heeft dezelfde opbouw als de eerste: drie gebieden met elk hun eigen woonkarakter. De Parkrand komt te liggen aan het Krekenpark: een mooie parkzone met wandelpaden, grasveldjes en diverse avontuurlijke speeltoestellen. Het Waterlint grenst aan het nieuw aangelegde water. De Straatjes tot slot is het binnengebied met een gezellige, wat meer dorpse sfeer.Ook de architectuur in deze tweede fase wordt gekenmerkt door een gevarieerde en dorpse jaren ’30-stijl met veel details. De woningtypen uit fase 1 worden in deze fase herhaald.

Voor meer informatie over dit project: www.dehoven-poeldijkerhout.nl. Meer informatie over het gebied: www.poeldijkerhout.nl.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.