Volop activiteit in De Duinen

By 24 november 2015 Nieuws

Op de drie kavellocaties in de Monsterse duinen is veel bedrijvigheid. Zo zijn in Santhorsthof en Madewater diverse unieke villa’s in aanbouw; begin volgend jaar zullen weer verschillende woningen, met elk een heel eigen karakter, worden opgeleverd.

Bouwrijp maken Schelpenduin
In oktober is Aannemingsbedrijf Stuit begonnen met het bouwrijp maken van de kavels in Schelpenduin (fase 1B). De kavels aan de waterkant worden als eerste geschikt gemaakt voor bebouwing, zodat de kopers snel kunnen starten met de bouw van hun villa’s. Aansluitend worden de overige kavels bouwrijp gemaakt. De diverse nutsbedrijven zullen binnenkort starten met het omleggen van kabels en leidingen in de Haagweg (gedeelte naar Westerhonk) In het najaar wordt nog een aantal bomen geplant nabij de parkeervoorziening.  

Aanleg haventje en parkeerplaatsen
Tussen Santhorsthof en Schelpenduin, direct naast kavel 24, is gestart met de aanleg van een openbaar haventje. Straks is het mogelijk om vanuit de eigen tuin of vanuit dit haventje te water te gaan en per sloep het Westland te verkennen. Ook met de aanleg van een parkeervoorziening is een begin gemaakt.

Diverse opties
Voor wat betreft de verkoop is er beweging in de duinen: er zijn diverse kavels verkocht en nog een aantal onder optie. Ook voor de realisatie van een twee-onder-een-kapvilla, bijvoorbeeld samen met familie, vrienden of natuurlijk een onbekende, is belangstelling. Bent u geïnteresseerd in een tweekapper in Schelpenduin? Wij zoeken graag met u mee naar een goede buurman!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.