Voor in de agenda: zaterdag 9 april Westlands Woonevent

By 23 februari 2016 Nieuws
woonevent1
woonevent1
woonevent3

Heel veel informatie over de OBWZ-locaties in Monster, Poeldijk en Kwintsheul en nog veel meer krijgt u op het Westlands Woonevent. Deze nieuwbouw-woonbeurs vindt plaats op zaterdag 9 april van 10.00 tot 15.00 in ons verkoopcentrum aan de Haagweg 33D1 in Monster.

Het Westlands Woonevent wordt georganiseerd door de twee Westlandse gebiedsontwikkelaars OBWZ en ONW en geeft een vrijwel volledig overzicht van de nieuwbouwontwikkelingen in het Westland.

Projectontwikkelaar BPD licht de plannen in onder meer De Groene Kreken en Poeldijk Dorp toe, de ontwikkelingscombinatie Niersman en Ouwehand geven informatie over de eerste fase van Poeldijkerhout (De Hoven) en Van Mierlo laat de eerste fase van Park Sonnehoeck (De Ranken) zien. Uiteraard zijn we ook zelf aanwezig om over deze en onze andere locaties te vertellen. En wilt u meer weten over de vrije kavels van OBWZ? Op het Westlands Woonevent geven onze makelaars en medewerkers u antwoord op uw vragen!

Wat? Westlands Woonevent, dé nieuwbouwbeurs van het Westland
Wanneer? Zaterdag 9 april van 10.00 tot 15.00 uur
Waar? Verkoopcentrum OBWZ, Haagweg 33D1 in Monster

Toegang tot het Westlands Woonevent is gratis; parkeren kan voor de deur of dichtbij, op aanwijzing van de parkeerwacht. Een pendeldienst rijdt constant heen en weer van de parkeerplaats naar de beurslocatie en vice versa.

woonevent5
woonevent6

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.