Interesse in een kavel? Bel Willy!

Wie interesse heeft in een kavel van OBWZ, belt verkoopadviseur Willy Vermeulen. Sinds een kleine twee jaar heeft zij het OBWZ-team verrijkt. Vanuit haar eigen bedrijf ‘New!Sales’ wordt zij ingehuurd. Willy heeft geen vaste werkdagen, is gewoon zoveel mogelijk bereikbaar. “In mijn vrije tijd stap ik graag op de fiets, leuk om dan langs de projecten te gaan en te zien hoe deze zich ontwikkelen!”

Willy is het aanspreekpunt voor de kavels in Monster, Kwintsheul, Poeldijk-noord en Poeldijk Dorp. “De meeste vragen die ik krijg, gaan over de bebouwingsmogelijkheden en de kosten van een kavel. Als mensen overwegen een kavel te kopen, ga ik met ze om tafel zitten om te kijken of hun wensen inpasbaar zijn. Dat doe ik onder meer aan de hand van het kavelpaspoort. Ook vertel ik meer over de historie van het gebied en onze toekomstplannen. Op die manier kan de potentiële koper zich een goed beeld vormen en een besluit nemen.”

“Ik vind het erg leuk om bij OBWZ te werken. Iedereen is ontzettend druk, maar er wordt altijd tijd voor je vrijgemaakt als je een vraag hebt. Ideaal, want die korte lijnen en snelheid maken dat mijn klanten nooit lang hoeven wachten op een antwoord.”