1
1

Bijzonder stukje Randstad in het Westland

De Westlandse Zoom is een uniek stukje Randstad: van het uitgestrekte duinlandschap even voorbij Kijkduin tot aan de waterrijke omgeving van de Gouw. Van de onvoorspelbare polderkreekjes aan de dorpsrand tot aan de gezellige dorpse sfeer van hartje Poeldijk. Een écht Westlands gebied, omgeven door water en groen, met een uitgebreid voorzieningenniveau en legio recreatiemogelijkheden in de buurt. De Westlandse Zoom is onderverdeeld in vier deelgebieden, elk met een heel eigen karakter en kenmerken.

Wonen in de duinen van Monster

De Duinen in Monster ligt in een beschut en natuurrijk duinlandschap evenwijdig aan de Haagweg. In het plan Schelpenduin zijn op dit moment nog enkele kavels te koop, waarop u uw eigen woning kunt realisere

Wonen in de natuur van Kwintsheul

Woongebied De Gouw ligt in Kwintsheul; hier vindt u, dichtbij de Hollewatering.

Rond de druivenkwekerij Sonnehoeck is een geheel nieuwe buurt Park Sonnehoeck ontstaan: wonen aan de ecologische zone die loopt vanaf de kust naar Midden-Delfland. Dit project is uitverkocht.

Groen en gezellig Poeldijk

In Poeldijk vindt u deelgebied Het Dorp, waar in Poeldijk Dorp de gezelligheid en het dorpse karakter terugkomt in zowel de opzet van de wijk als de architectuur van de diverse woningen. 

Ontdek Poeldijk Dorp

 

Aan de andere kant van Poeldijk ligt deelgebied De Kreken, waar momenteel Poeldijkerhout in ontwikkeling is.

Ontdek Poeldijkerhout

Alle voorzieningen in de buurt

Alle denkbare voorzieningen treft u in en om De Westlandse Zoom aan. In het gebied zelf zijn tal van winkels voor de dagelijkse boodschappen en in de verschillende kernen zijn zorg en onderwijs goed geregeld. Ook culinaire fijnproevers komen volledig aan hun trekken in de directe omgeving van De Westlandse Zoom. En wilt u meer? U bent snel in de nabijgelegen centra van Naaldwijk, Rijswijk, Delft en Den Haag.