Zelf bouwen in het Westland?

Kavels Achter De Duinen – Verkoop fase 1 gestart

Droomt u van het kopen van een bouwkavel om daar geheel naar eigen wens een woning op te (laten) bouwen? En dan ook nog eens vlak achter de duinen? In het gebied Achter de Duinen in Monster staan 60 kavels in de planning. Ziet u zichzelf al wonen in dit nieuwe gebied tussen Monster en Den Haag? Lees alles over de ontwikkelingen in dit gebied.

De vernieuwde website Kavels Achter De Duinen is live. Hier vindt u  uitgebreide informatie over het kopen van een kavel in Westmade-Noord. Via het formulier op de website kunt u aanmelden als belangstellende en uw persoonlijke account aanmaken.

Verkoop fase 1 gestart
Op woensdag 8 februari is de verkoop van de eerste 13 kavels gestart. Bekijk het aanbod via de interactieve kavelkaart. Inschrijven kan tot woensdag 15 maart a.s., 08:00 uur.

Bent u reeds ingeschreven als woningzoekende in de Gemeente Westland? Dit is een randvoorwaarde om in aanmerking te komen voor een zelfbouwkavel. U kunt zich hier inschrijven in het woningzoekende-registratiesysteem van de gemeente Westland.

Kavels in De Gouw – alle kavels verkocht

Alle kavels in De Gouw in Kwintsheul zijn inmiddels verkocht.

Op de hoogte blijven