Zelf bouwen in het Westland

In Poeldijk, Kwintsheul en Monster biedt OBWZ kavels te koop aan. Alle kavels worden verkocht zonder bebouwing. U kunt hierop uw vrijstaande villa naar uw eigen wensen laten bouwen. Desgewenst brengen we u graag in contact met villabouwers en –ontwikkelaars uit ons netwerk. Zij kunnen u volledig ontzorgen, van ontwerp en vergunningsprocedure tot en met bouwbegeleiding en oplevering.

zef-bouwen-banner

Monster

De vrije kavels in de duinen van Monster liggen parallel aan de Haagweg. Deze locatie Schelpenduin is opgedeeld in drie gebieden: Santhorsthof, Madewater en Schelpenduin. In het project Schelpenduin zijn alleen nog enkele kavels beschikbaar aan de Santhorsthof.

Poeldijk Dorp

Midden in het centrum van Poeldijk, aan de Poeldijksevaart, is nog één  kavel te koop en onder optie. Er zijn voor deze kavel allerlei bebouwingsmogelijkheden. Wél moet de woning voldoen aan een aantal spelregels.

Architect Walter Zeinstra van Zeinstra Veerbeek Architecten, die ook de overige nieuwbouw van Poeldijk Dorp ontwierp, heeft een schetsontwerp gemaakt van een mogelijke woning op de kavel aan de Poeldijksevaart. Klik op de schets en u vindt de plattegronden bij dit ontwerp. Dit ontwerp kan binnen het bestemmingsplan en de stedenbouwkundige randvoorwaarden uitgevoerd worden. Aanpassingen zijn altijd in overleg met de gemeente Westland.

Prijslijst
uitsnede-schetsuitsnede-locatie

Poeldijk-noord (De Kreken)

Aan de noordkant van Poeldijk zijn enkele vrije kavels beschikbaar van circa 600 m2. Mooie kavels aan het water, tussen de villa’s aan de Dr. Ter Haarlaan. U woont dorps en op fietsafstand van het dorpshart van Poeldijk met diverse winkels en een gezondheidscentrum. Voor de Brede School hoeft u zelfs alleen maar de straat over te steken!
Binnen de kaders die de gemeente heeft opgesteld, kunt u de vrije kavels (laten) bebouwen met de woning die u voor ogen heeft. Vraag de kopersadviseur of makelaars naar de ‘spelregels’ die voor deze locatie gelden.

DE-KREKEN-925
BUTTON-ontwerp-kreken

Meer informatie
Wilt u meer weten over de kavels van OBWZ en uw mogelijkheden? Voor informatie en verkoop kunt u ook contact opnemen met de kopersadviseur van OBWZ, Willy Vermeulen, bereikbaar op 06 – 392 397 36 of per mail wvermeulen@obwz.nl.

De kavels zijn tevens in verkoop bij Borgdorff Makelaars (Rosanne Helderman, 0174 – 225 050 of per mail r.helderman@borgdorff.nl) en Rijnpoort Makelaars (Angelique Grootscholten, 0174 294 652 of per mail angelique@rijnpoort.nl).

logo WWWKijk voor meer informatie over Westland Woont Wijzer, de campagne van Gemeente Westland over onder andere vrije kavels, nieuwbouw en woningmarktmaatregelen, op Westland Woont Wijzer.