Zelf bouwen in het Westland?

Kavels Achter de Duinen – Verkoop fase 2 gestart

Droomt u van het kopen van een bouwkavel om daar geheel naar eigen wens een woning op te (laten) bouwen? En dan ook nog eens vlak achter de duinen? In het gebied Achter de Duinen – Westmade-Noord in Monster staan 60 kavels in de planning. Ziet u zichzelf al wonen in dit nieuwe gebied tussen Monster en Den Haag? Lees alles over de ontwikkelingen in dit gebied.

Op de website vindt u uitgebreide informatie over het kopen van een kavel in project Kavels Achter de Duinen. Via het formulier op de website kunt u aanmelden als belangstellende en uw persoonlijke account aanmaken.

Verkoop fase 2 gestart
De verkoop van fase 2 met in totaal 9 kavels is gestart. De deadline voor de inschrijving is woensdag 13 december a.s., 12:00 uur. Daarna komt u automatisch op de reservelijst. Volg de status van de verkoop via de interactieve kavelkaart.

Bent u reeds ingeschreven als woningzoekende in de Gemeente Westland? Dit is een randvoorwaarde om in aanmerking te komen voor een zelfbouwkavel. U kunt zich hier inschrijven in het woningzoekende-registratiesysteem van de gemeente Westland.

Kavels in De Gouw – alle kavels verkocht

Alle kavels in De Gouw in Kwintsheul zijn inmiddels verkocht.

Op de hoogte blijven