Een huis naar uw hart in de duinen

In de Monsterse duinen ligt een uniek gebied. Santhorsthof kunt u écht een huis naar uw hart laten bouwen. Mooi verscholen in het duinlandschap of als u dat wilt zelfs deels ín een duinpan. De stedenbouwkundige kaders zijn duidelijk en zorgen ervoor dat alle woningen passen in de omgeving en de kwaliteit van de woonbuurt gewaarborgd is. Gaat u gerust eens kijken. De villa’s die al zijn gebouwd of in aanbouw zijn, zullen u ongetwijfeld inspireren.

Zelf bouwen in Poeldijk

Binnenkort gaan de kavels in de Gouw, Poeldijk, in de verkoop. Lees meer op www.kavelsindegouw.nl. U kunt zich ook registreren als belangstellende. Dan houden wij u als eerste op de hoogte.

Zelf bouwen in Monster

Er is nog één vrije kavel in de duinen van Monster liggen parallel aan de Haagweg. Deze locatie Schelpenduin is opgedeeld in drie gebieden: Santhorsthof, Madewater en Schelpenduin. In het project Schelpenduin is alleen nog een enkele kavel beschikbaar aan de Santhorsthof.

 

Meer informatie
Wilt u meer weten over de kavels van OBWZ en uw mogelijkheden? Neemt u dan contact op met de kopersadviseur van OBWZ, Willy Vermeulen, bereikbaar op 06 – 392 397 36 of per mail wvermeulen@obwz.nl.

De kavels zijn ook in verkoop bij Borgdorff Makelaars (Rosanne Helderman, 0174 – 225 050 of per mail r.helderman@borgdorff.nl) en Rijnpoort Makelaars (Angelique Grootscholten, 0174 294 652 of per mail angelique@rijnpoort.nl).

Voor meer informatie over wonen in het Westland, kijkt u op Westland Woont Wijzer.van de gemeente. Een website over vrije kavels, nieuwbouw en woningmarktmaatregelen.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.