Bouw uw eigen droomhuis in Poeldijk

Het gebied de Gouw ligt op de grens van Poeldijk en Kwintsheul: een woongebied dat gevormd gaat worden door een aaneenschakeling van wooneilanden. Misschien wel de plek voor uw eigen droomvilla? Vlakbij de vaart de Hollewatering en de ecologische zone die van de kust naar Midden-Delfland loopt. Prachtig dus. Binnenkort gaan de kavels in de Gouw, Poeldijk, in de verkoop. Lees meer op www.nieuwbouw-kavelsindegouw.nl. U kunt zich hier ook registreren als belangstellende. Dan houden wij u als eerste op de hoogte.

Zelf bouwen in Monster

Unieke kans: In het project Schelpenduin is de laatste kavel beschikbaar aan de Santhorsthof.

Nieuw: kavels in Westmade Noord

De bestemmingsplanprocedure voor circa 500 woningen voor dit gebied loopt nog steeds.  Naast het aanbod van woningen in de rij, tweekappers en vrijstaande woningen, komt er ook aanbod van vrije kavels, hier kun u zelf uw woning bouwen! Begin 2021 verwachten wij daar meer over te kunnen vertellen.

De animo om in dit gebied te komen wonen is groot, wanneer we meer kunnen vertellen over de voortgang en wanneer de woningen in verkoop gaan, doen we dat via onze nieuwsbrief. Schrijft u zich hier in om op de hoogte te blijven.

Een huis naar uw hart in de duinen

In de Monsterse duinen ligt een uniek gebied. Santhorsthof kunt u écht een huis naar uw hart laten bouwen. Mooi verscholen in het duinlandschap of als u dat wilt zelfs deels ín een duinpan. De stedenbouwkundige kaders zijn duidelijk en zorgen ervoor dat alle woningen passen in de omgeving en de kwaliteit van de woonbuurt gewaarborgd is. Gaat u gerust eens kijken. De villa’s die al zijn gebouwd of in aanbouw zijn, zullen u ongetwijfeld inspireren.

 

Meer informatie
Wilt u meer weten over de kavels van OBWZ en uw mogelijkheden? Neemt u dan contact op met de kopersadviseur van OBWZ, Willy Vermeulen, bereikbaar op 06 – 392 397 36 of per mail wvermeulen@obwz.nl.

De kavels zijn ook in verkoop bij Borgdorff Makelaars (Rosanne Helderman, 0174 – 225 050 of per mail r.helderman@borgdorff.nl) en Rijnpoort Makelaars (Angelique Grootscholten, 0174 294 652 of per mail angelique@rijnpoort.nl).

Voor meer informatie over wonen in het Westland, kijkt u op Westland Woont Wijzer.van de gemeente. Een website over vrije kavels, nieuwbouw en woningmarktmaatregelen.