Zelf bouwen in het Westland

In Monster biedt OBWZ nog enige kavels te koop aan de Santhorsthof. De kavels worden verkocht zonder bebouwing. U kunt hierop uw vrijstaande villa naar uw eigen wensen laten bouwen. Desgewenst brengen we u graag in contact met villabouwers en –ontwikkelaars uit ons netwerk. Zij kunnen u volledig ontzorgen, van ontwerp en vergunningsprocedure tot en met bouwbegeleiding en oplevering.

Poeldijk-noord (De Kreken)

Aan de noordkant van Poeldijk is nog een vrije kavel beschikbaar van circa 600 m2. Mooie kavels aan het water, tussen de villa’s aan de Dr. Ter Haarlaan. U woont dorps en op fietsafstand van het dorpshart van Poeldijk met diverse winkels en een gezondheidscentrum. Voor de Brede School hoeft u zelfs alleen maar de straat over te steken!
Binnen de kaders die de gemeente heeft opgesteld, kunt u de vrije kavels (laten) bebouwen met de woning die u voor ogen heeft. Vraag de kopersadviseur of makelaars naar de ‘spelregels’ die voor deze locatie gelden.

Kavel 10: Beschikbaar (598 m2 €370.760)

Monster

De vrije kavels in de duinen van Monster liggen parallel aan de Haagweg. Deze locatie Schelpenduin is opgedeeld in drie gebieden: Santhorsthof, Madewater en Schelpenduin. In het project Schelpenduin zijn alleen nog enkele kavels beschikbaar aan de Santhorsthof.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de kavels van OBWZ en uw mogelijkheden? Voor informatie en verkoop kunt u ook contact opnemen met de kopersadviseur van OBWZ, Willy Vermeulen, bereikbaar op 06 – 392 397 36 of per mail wvermeulen@obwz.nl.

De kavels zijn tevens in verkoop bij Borgdorff Makelaars (Rosanne Helderman, 0174 – 225 050 of per mail r.helderman@borgdorff.nl) en Rijnpoort Makelaars (Angelique Grootscholten, 0174 294 652 of per mail angelique@rijnpoort.nl).

Kijk voor meer informatie over Westland Woont Wijzer, de campagne van Gemeente Westland over onder andere vrije kavels, nieuwbouw en woningmarktmaatregelen, op Westland Woont Wijzer.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.