Zelf bouwen in het Westland

In Poeldijk en Monster biedt OBWZ kavels te koop aan. Alle kavels worden verkocht zonder bebouwing. U kunt hierop uw vrijstaande villa naar uw eigen wensen laten bouwen. Desgewenst brengen we u graag in contact met villabouwers en –ontwikkelaars uit ons netwerk. Zij kunnen u volledig ontzorgen, van ontwerp en vergunningsprocedure tot en met bouwbegeleiding en oplevering.

Poeldijk-noord (De Kreken)

Aan de noordkant van Poeldijk zijn enkele vrije kavels beschikbaar van circa 600 m2. Mooie kavels aan het water, tussen de villa’s aan de Dr. Ter Haarlaan. U woont dorps en op fietsafstand van het dorpshart van Poeldijk met diverse winkels en een gezondheidscentrum. Voor de Brede School hoeft u zelfs alleen maar de straat over te steken!
Binnen de kaders die de gemeente heeft opgesteld, kunt u de vrije kavels (laten) bebouwen met de woning die u voor ogen heeft. Vraag de kopersadviseur of makelaars naar de ‘spelregels’ die voor deze locatie gelden.

Kavel 9: Verkocht onder voorbehoud
Kavel 10: Beschikbaar (598 m2 €370.760)
Kavel 11: Beschikbaar   (598 m2 €370.760)

Monster

De vrije kavels in de duinen van Monster liggen parallel aan de Haagweg. Deze locatie Schelpenduin is opgedeeld in drie gebieden: Santhorsthof, Madewater en Schelpenduin. In het project Schelpenduin zijn alleen nog enkele kavels beschikbaar aan de Santhorsthof.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de kavels van OBWZ en uw mogelijkheden? Voor informatie en verkoop kunt u ook contact opnemen met de kopersadviseur van OBWZ, Willy Vermeulen, bereikbaar op 06 – 392 397 36 of per mail wvermeulen@obwz.nl.

De kavels zijn tevens in verkoop bij Borgdorff Makelaars (Rosanne Helderman, 0174 – 225 050 of per mail r.helderman@borgdorff.nl) en Rijnpoort Makelaars (Angelique Grootscholten, 0174 294 652 of per mail angelique@rijnpoort.nl).

Kijk voor meer informatie over Westland Woont Wijzer, de campagne van Gemeente Westland over onder andere vrije kavels, nieuwbouw en woningmarktmaatregelen, op Westland Woont Wijzer.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.