Zelf bouwen in het Westland?

Kavels Achter de Duinen – Verkoop fase 2 in volle gang

Droomt u van het kopen van een bouwkavel om daar geheel naar eigen wens een woning op te (laten) bouwen? En dan ook nog eens vlak achter de duinen? In het gebied Achter de Duinen – Westmade-Noord in Monster staan 60 kavels in de planning. Ziet u zichzelf al wonen in dit nieuwe gebied tussen Monster en Den Haag? Lees alles over de ontwikkelingen in dit gebied.

Op de website vindt u uitgebreide informatie over het kopen van een kavel in project Kavels Achter de Duinen. De kavels gaan gefaseerd in verkoop. Via het formulier op de website kunt u aanmelden als belangstellende en uw persoonlijke account aanmaken. U wordt daarna automatisch op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en de vervolgfasen.

Verkoop fase 2
De verkoop van fase 2 met in totaal 9 kavels is in volle gang. Volg de status van de verkoop via de interactieve kavelkaart.

Bent u reeds ingeschreven als woningzoekende in de Gemeente Westland? Dit is een randvoorwaarde om in aanmerking te komen voor een zelfbouwkavel. U kunt zich hier inschrijven in het woningzoekende-registratiesysteem van de gemeente Westland.

Kavels in De Gouw – alle kavels verkocht

Alle kavels in De Gouw in Kwintsheul zijn inmiddels verkocht.

Op de hoogte blijven