Kavels Santhorsthof

De laatste kavel is onder optie
Op dit moment zijn er geen kavels meer beschikbaar in Santhorsthof.

Onze verkoopadviseur Willy Vermeulen adviseert u graag over de komende mogelijkheden en de beschikbaarheid. U kunt haar bereiken per email: wvermeulen@obwz.nl of op telefoonnummer 06 – 392 397 36.

Situatietekening

Klikt u op de kaart voor de vrije kavels.

Kavels Santhorsthof

Vrijstaande villa’s
De architectuur loopt uiteen van een landelijk ogende, romantische duinvilla met rieten kap tot een moderne vormgegeven woning. Op de vrije kavels kunt u, geleid door de stedenbouwkundige spelregels, een villa volgens uw eigen wensen (laten) ontwerpen en bouwen. Kinderen kunnen zich in dit woongebied goed vermaken. Tussen Santhorsthof en de naastgelegen woonbuurt Schelpenduin is er een mooie speeltuin aangelegd. Een speeltuin met vooral houten speeltoestellen én natuurlijk, zoals bij deze strandlocatie past, veel speelzand.

Uniek wonen in de Monsterse duinen
Santhorsthof is een nieuwe, luxe woonbuurt in de Monsterse duinen met 23 royale vrije kavels, variërend in grootte van 510 tot 975 m2. Een unieke woonplek, op loopafstand van de Noordzeekust, dicht bij het sfeervolle centrum van Monster met alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels en scholen én op grofweg een kwartier fietsen van Kijkduin en de Haagse natuurgebieden Madestein en Ockenburgh.