Park Sonnehoeck: een buitengewoon plan

Rond de historische druivenkwekerij Sonnehoeck en de ecologische zone, aan de Poeldijkseweg en de Hollewatering, komt een nieuwe woonbuurt met tal van bijzondere natuurlijke plekjes: Park Sonnehoeck. Flauwe oevers, kleine steigers, kleine loopbruggetjes en veel groen en water. Een woonbuurt die autoluw is en waar kinderen avontuurlijk spelend kunnen ontdekken.
Lees meer over de woningen.

9188f32237966a21065301166b2c8082_f182

Genieten tussen groen en blauw

Dwars door Park Sonnehoeck loopt de 25 meter brede ecologische zone die de kust met natuurgebied Midden-Delfland verbindt. Veel groen en water dus direct in de woonomgeving, inclusief een rijke flora en fauna. Park Sonnehoeck is dé plek om avontuurlijk te kunnen spelen. Én veilig, want de wijk wordt autoluw.

Recreëren om de hoek

Langs de gehele zone komt een fietspad zodat u hier heerlijk kunt fietsen én prettig en rustig kunt recreëren. Vanuit Kwintsheul kunt u mooie fiets-, wandel- en boottochten maken door het weidse polderland en De Glazen Stad. Ook de duinen en het strand zijn binnen het kwartier te bereiken.

Vanuit de tuin varen in het Westland

Erg fijn is ook de nabijheid van de watergangen van De Gantel en De Holle Watering. Dichtbij huis kunt u in uw bootje stappen en het Westlandse water verkennen.

Kwintsheul_varen_vanuit_de_tuin