Uniek wonen in de Monsterse duinen

In een nieuw aangelegd duinlandschap, parallel aan de Haagweg en de Monsterse kust, ligt een uniek woongebied: Schelpenduin. Het glooiende landschap, het geluid van de branding in de verte en zelfs de zilte geur van de zee; het geeft rust in de dagelijkse beslommeringen. Aan de andere kant is het juist de nabijheid van strand, zee en duinen die zorgt voor vertier in de directe omgeving. Er zijn volop recreatiemogelijkheden: fietsen, wandelen, paardrijden kiten, surfen en nog veel meer. Kijkduin en de Haagse natuurgebieden Madestein en Ockenburgh liggen op fietsafstand.

Alle voorzieningen in de buurt

Alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels en scholen vindt u in de buurt: in het dorp Monster of in één van de andere Westlandse kernen. Ook Den Haag, met zijn gezellige vernieuwde centrum, zijn uitgebreide opleidingenaanbod (waaronder de International School of The Hague) en hoogstaande medische voorzieningen, is uitstekend te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer.

Santhorsthof

De locatie Schelpenduin is opgedeeld in drie gebieden: Santhorsthof, Madewater en Schelpenduin. De woonbuurt, Santhorsthof, bij de gelijknamige straat, is voor een groot deel al bebouwd met schitterende vrijstaande woningen. Het laat zien dat u binnen de stedenbouwkundige randvoorwaarden met uw woningontwerp alle kanten uit kunt: van landelijk ogende, romantische duinvilla met rieten kap tot moderne, levensloopbestendige bungalow. Door de hoogteverschillen kunnen specifieke accenten aan de woning worden aangebracht, zoals een verdiepte carport of een verhoogd terras dat grenst aan de duintop. Een aantal kavels ligt aan het water.

Madewater

Globaal tussen Haagweg en Oda van Salmhof liggen de vier vrije kavels van Madewater. Een unieke woonlocatie  direct aan het water.

Schelpenduin

Schelpenduin sluit aan op Santhorsthof en loopt door tot het verlengde van het Schelpenpad. Ook hier is een glooiend landschap aangelegd. In Schelpenduin zijn vrije kavels, variërend in oppervlakte van zo’n 300 m2 tot ongeveer 550 m2. Als onderdeel van Schelpenduin is het project ‘De 13 van Schelpenduin’ gerealiseerd: 12 luxe tweekappers en een vrijstaande woning. Door de grote variatie in de uitvoering van de woningen ontstaat een afwisselend straatbeeld dat prima past in de kavelwijk.

Heeft u vragen?

Voor informatie en verkoop kunt u terecht bij onze kopersadviseur Willy Vermeulen.
Willy is bereikbaar op 06 39 23 97 36 of per mail wvermeulen@obwz.nl.