44 woningen in de Blauwe Kreken in voorbereiding

By 9 maart 2020 Nieuws, Poeldijkerhout

In het nieuwste stuk van Poeldijkerhout komen, onder de naam de Blauwe kreken, zo’n 40 woningen in een mix van diverse woningtypes.  De woningen worden ontwikkeld door BPD. In De Blauwe Kreken komen in totaal 44 woningen, bestaande uit 2 onder 1 kap-, hoek- en tussenwoningen. Het nieuwbouwplan kenmerkt zich als een warme wijk vol gezinswoningen, met veel groen en ruimte om buiten te spelen. Voor kinderen de perfecte plek om op te groeien. Kijk op de website van de Blauwe Kreken voor een indruk van de woningen en de prijzen.

Voorbereidingen in volle gang

Achter de schermen zijn de architect en de aannemer druk in de weer met de voorbereidingen voor de 44 woningen. Hoe de planning er precies uit ziet is nu nog niet bekend. BPD streeft er in ieder geval naar om eind Q1 2020 met deze woningen in verkoop te gaan.

Zie jij jezelf al wonen in deze groene en kindvriendelijke wijk? Dan wil je natuurlijk ook graag weten wanneer er meer informatie over de woningen komt en de verkoop van start gaat. Hoe daarvoor de site van de Blauwe Kreken in de gaten. Je kunt daar ook inschrijven voor  de nieuwsbrief.