Altijd direct op de hoogte met de BouwApp

By 5 maart 2020 Geen categorie

In Poeldijkerhout ontstaat een geheel nieuwe woonbuurt, de buurt wordt gefaseerd aangelegd. De werkzaamheden brengen soms overlast met zich mee. Wilt u altijd direct op de hoogte zijn van alle werkzaamheden voor de realisatie van  geheel Poeldijkerhout? Weten welke fases zijn gestart? Hoe de aanleg van de parken verloopt? Op de hoogte zijn van bouwwerkzaamheden en te verwachten overlast?

Hiermee bent u als omwonende, nieuwe bewoners of belangstellende snel op de hoogte van alle belangrijke projectinformatie, inclusief beeldmateriaal.

Download de BouwApp

Vul ‘Poeldijkerhout’ in bij ‘zoek een project’ en voeg Poeldijkerhout  toe aan ‘favorieten’. Elke keer wanneer er een bericht geplaatst wordt op de BouwApp komt er direct een berichtje (notificatie) op uw smartphone of tablet. Zo wordt u direct geïnformeerd over de actuele stand van zaken.

U vindt hier:

  • Foto’s van de bouw en straks de oplevering
  • Actuele projectinformatie
  • Reactiemogelijkheid op berichten en foto’s

Volg de vernieuwing op de voet en download de app!


 

 

Gefaseerde aanleg Poeldijkerhout

In Poeldijkerhout verrijst een hele nieuwe woonwijk. Deze wordt in fases gerealiseerd. Daar komt natuurlijk heel wat bij kijken. Wij doen ons uiterste best overlast, zoals verkeersafzettingen,  te reduceren. Helaas is er een kans dat u ook overlast kunt ondervinden. Wij zullen onze uiterste best doen om dit te beperken.

De BouwApp downloaden

Met de BouwApp houdt betrokkenen op de hoogte van alle ontwikkelingen op het project. Om het project te volgen neemt u de volgende 5 stappen:

  1. Download de BouwApp gratis in de appstore (Google, Apple of Windows)
  2. Ga naar ‘zoek project’
  3. Zoek op {naam project}
  4. Selecteer project
  5. Klik op ‘Toevoegen aan favorieten’