Binnenkort in de verkoop: kavels aan het water

By 17 september 2020 september 30th, 2020 Geen categorie

Droomt u van het bouwen van een eigen woning aan het water? Dat kan in Kwintsheul. Aan de rand van de Holle Watering gaan binnenkort kavels in de verkoop. Wonen direct aan water met alle voorzieningen op een steenworp afstand. Waterrijk wonen in De Gouw betreft een exclusieve wijk met een unieke verkaveling, het is een aaneenschakeling van ‘wooneilanden’. Het plan ligt op de ecologische verbindingsroute die de kust verbindt met Midden Delfland.

Let op update naar aanleiding van coronamaatregelen: informatieavond gaat niet door.

Bent u geïnteresseerd in een kavel in de Gouw? 

Bent u geïnteresseerd in het (laten) bouwen van uw eigen huis? Laat het ons dan weten. Vul dan hier het interesseformulier in. We zetten u dan op de lijst met belangstellenden. Om op de hoogte te kunnen houden.

In gesprek met potentiële kopers

Graag gaan we aan de voorkant met potentiële kopers in gesprek. Want waar bent u naar op zoek, welke afmeting heeft uw ideale kavel? Voordat we de verkaveling definitief vaststellen, wil OBWZ graag toetsen waar u, als potentiële villabouwer, behoefte aan heeft. Wijken bouwen waar mensen graag willen wonen, dat is ten slotte ons credo.

Update naar aanleiding van verscherping coronamaatregelen: OBWZ wil in deze tijd geen mensen bij elkaar brengen. Daarom wordt de informatieavond omgezet naar een digitale sessie. Wilt u deze digitale sessie bijwonen? Vul dan hier het interesseformulier in. Wij nemen contact met u op voor de datum  en instructie van deze sessie.