Boomgaerde – Achter de Duinen: 184 nieuwe woningen in Westmade Noord

By 13 januari 2021 maart 27th, 2023 Nieuws, Westmade-Noord Achter de Duinen

Vandaag tekende OBWZ de overeenkomst voor de ontwikkeling van 184 woningen in Westmade Noord in Monster met Ontwikkelingscombinatie Westland VOF – bestaande uit Novaform Vastgoedontwikkelaars West B.V. en Van Mierlo Planontwikkeling BV.

vlnr Wim de Haas ( statutair directeur OBWZ) Coby Gardien ( wethouder gemeente Westland) Edwin Kolkhuis Tanke ( algemeen directeur Novaform)

vlnr Wim de Haas ( statutair directeur OBWZ) Coby Gardien ( wethouder gemeente Westland) Bert van Mierlo (algemeen directeur Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onder de naam Boomgaerde – Achter de Duinen ontwikkelen zij 184 grondgebonden woningen in het gebied Westmade Noord. Het aanbod van beide ontwikkelaars bestaat uit diverse typen eengezinswoningen, vrijstaande woningen, twee-onder-een-kap-woningen en herenboerderijen.

Hiermee wordt een flinke impuls gegeven aan de woningnieuwbouw in de gemeente Westland en het plangebied Westmade Noord, Achter de Duinen in de Westlandse Zoom.

Een groen plan vlak bij zee
“Waar vroeger de tuinders in weer en wind hun fruit plukten, vind je straks woonplezier midden in de natuur.” Dat is de uitstraling van het door Van Mierlo-Novaform ingediende ontwerp voor Boomgaerde – Achter de Duinen. Zo vlak bij zee is er gekozen voor woningen met een coastal architectuur. Een architectuur die de buitenbeleving versterkt. Ook worden diverse duurzame voorzieningen getroffen. Daarnaast zit er in het plan meer groen dan de Westlandse Norm.

Buitenzinnig wonen in Boomgaerde
Boomgaerde – Achter de Duinen ligt in Westmade Noord. Een schitterend toekomstig woongebied tussen Monster en Den Haag met circa 500 woningen. Boomgaerde omvat 184 woningen verdeeld over drie deelplannen in een groene, waterrijke en landschappelijke setting. Door in elk van de drie deelgebieden ook daadwerkelijk bomen in de vorm van een boomgaard te plaatsen, worden sfeervolle groene woonbuurten gecreëerd.

Op de hoogte blijven

De animo om in dit gebied te komen wonen is groot, wanneer we meer kunnen vertellen over de voortgang en wanneer de woningen in verkoop gaan, doen we dat via onze website www.wonenachterdeduinen.nl.

Schrijft u zich hier in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.