Bouw De Blauwe Kreken Fase 4 definitief van start

Goed nieuws voor de kopers van een woning in De Blauwe Kreken Fase 4 in Poeldijkerhout. De kopers hebben onlangs het bericht ontvangen dat de bouw van hun nieuwe woning definitief van start gaat. Ontwikkelaar BPD Gebiedsontwikkeling verwacht dat aannemer Van Mierlo in augustus van dit jaar start met de werkzaamheden. In totaal zijn alle 62 woningen gegund. Deze eengezinswoningen zijn wederom een mooie toevoeging aan Poeldijk, dat met De Blauwe Kreken aan de noordrand flink uitbreidt.

Kopen én snel wonen!
Wilt u zo snel mogelijk een nieuwbouwwoning in De Blauwe Kreken bemachtigen? Er zijn nog woningen in Fase 3 én in Fase 4 beschikbaar. U kunt direct een optie aanvragen.

In De Blauwe Kreken Fase 3 komen geschakelde villa’s met een modern uiterlijk. Deze woningen zijn ook nog eens gelegen aan het water. Opvallend is de riante begane grond, waar u vanuit de woonkamer zo de riante brede tuin aan het water inloopt. Een woonbeleving die niet snel te vinden is. U kunt de bouw live volgen via een camera op de bouwplaats.

De Blauwe Kreken Fase 4 kenmerkt zich door de meer ‘traditionele’ rijwoningen. Een groot deel van de woningen in Fase 4 is al verkocht, maar er is nog beschikbaar aanbod. U heeft dus nog de kans om in een eengezinswoning in de nieuwbouwwijk De Blauwe Kreken te wonen.

Het exacte woningaanbod van beide fases is te bekijken op de website van De Blauwe Kreken. Interesse? Neem een optie op de woning of bel de betrokken makelaars voor meer informatie.

De Blauwe Kreken Fase 5 in voorbereiding
Die groei van het dorp zet nog wel even door. BPD verwacht later dit jaar fase 5 in verkoop te brengen. De ontwikkelaar is nog volop bezig met de voorbereidingen op deze vijfde fase en komt binnenkort met meer informatie over het deelplan.

VERKOOPINFORMATIE DE BLAUWE KREKEN
De makelaars van Olsthoorn Makelaars (0174 – 706020) en Verkoopadviseur van BPD, Rob Kerdel (06 – 13849946) staan voor u klaar.