Bouw uw droomhuis in de Gouw

By 21 december 2020 december 23rd, 2020 De Gouw, Kavels

Uw eigen droomhuis aan het water in Kwintsheul
Op de grens van Poeldijk en Kwintsheul komen binnenkort 31 kavels aan het water te koop. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan de kavels in de Gouw. Zo heeft er archeologisch onderzoek plaatsgevonden. Daarnaast bevindt de afstemming met gemeente Westland over het definitieve stedenbouwkundig plan zich in een afrondend stadium. Allemaal voorwaarden waar de start verkoop aan moet voldoen. Aan alles merken we dat belangstellenden niet kunnen wachten tot het zover is, maar nog heel even geduld.

Vernieuwde website Kavels in de Gouw
Heeft u interesse in een van deze 31 kavels? Ga dan snel naar de vernieuwde website en meld u daar aan www.nieuwbouw-kavelsindegouw.nl. Dan bent u straks helemaal klaar voor de inschrijving. Op de vernieuwde website kunt u straks uw keuze voor de kavels makkelijker online doorgeven. Op deze nieuwe site staan alle verkoopdocumenten gepresenteerd. Leest u zich vast in, dan kunt u straks direct aan de slag.

Maak hier uw persoonlijke account

Planning

    • December 20202:    Maak uw persoonlijke account aan en sla uw voorkeuren op.
    • December 2020:      Schrijf u in het woningregistratiesysteem van gemeente Westland.
    • Januari 2021:            In januari 2021 zal ook de start van de verkoop van de  kavels plaatsvinden.
    • Oktober 2021:           De kavels worden bouwrijp opgeleverd in oktober 2021 de bouw van u droomhuis kan beginnen.

Lees meer over de planning en bekijk de kavelpaspoorten 
Per kavel kunt u nu al het kavelpaspoort bekijken. Hierin staan de eigenschappen van een kavel beschreven. In het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan staan de regels beschreven. Wat er wel en niet kan en mag op het kavel, waarop u eventueel wilt gaan bouwen. Deze informatie is belangrijk wanneer u in gesprek gaat over het  ontwerpen van uw woning.

 

www.nieuwbouw-kavelsindegouw.nl