Enquête verdere inrichting Krekenpark voor bewoners van de Hoven

By 19 september 2019 Poeldijkerhout

Westlandse Zoom is verantwoordelijk voor de ontwerpen en aanleg van het openbaar gebied en zo ook de groengebieden. Gemeente Westland speelt hierin een toetsende rol. Als we gaan ontwerpen willen we graag weten hoe toekomstige gebruikers hierover denken. Nu er steeds meer mensen in Poeldijkerhout komen wonen, is dit een mooi tijdstip om op te halen waar behoefte aan is voor de verdere invulling van het Krekenpark.

Heeft u wensen voor de verdere invulling van het Krekenpark?

Maak uw ideeën kenbaar maken voor de inrichting 2e deel Krekenpark

Bij de inrichting van het 2e deel van het park, geven wij graag de ruimte aan u, (toekomstige ) bewoners en gebruikers van het park. De contouren van het park zijn reeds geschetst, maar er is ruimte voor uw inbreng in de uitwerking. Bewoners van de Hoven en de Kreken kunnen de enquête invullen van 15 september – 15 oktober 2019.

Klik hier om de enquête in te vullen ( duur 5 minuten)

Want waar doen we u een plezier mee? Maken we een trapveldje, een plek om buiten te sporten of liever een hele lange picknicktafel, helpen we u bij de aanleg van een gezamenlijke moestuin, of misschien wel een klein openluchtpodium?

Planning

De aanleg van het 2e deel van het Krekenpark begint, wanneer de laatste huizen van de Hoven 3 zijn opgeleverd. De prognose is dat deze huizen in het voorjaar van 2020 worden opgeleverd, de bouwplaats kan dan worden opgeheven. Waarna de afrondende werkzaamheden aan het park worden uitgevoerd. Parallel aan de bouw van de Hoven 3 maken we het ontwerp voor het tweede deel van het park en de bereiden we de aanleg voor.

Graag stellen wij u een aantal vragen voor de inrichting van Het Krekenpark fase 2. Bovenal zijn wij geïnteresseerd in uw ideeën om er een ideaal park van te maken.