Live de bouw van uw huis in Poeldijkerhout volgen

In Poeldijkerhout wordt volop gebouwd. Zo ook aan het project met de luxe watervilla’s in De Blauwe Kreken fase 3 van BPD Gebiedsontwikkeling uit Delft. Aannemer Ouwehand Bouw is in het voorjaar gestart met de bouw van de woningen en faciliteert een live verbinding met de bouwplaats waardoor kopers direct mee kunnen kijken met de voortgang. Hoe leuk is het om de vloeren, wanden, het dak en de installaties van uw huis live gebouwd te zien worden. Aan de overzijde komt het groene Heuvelpark, waardoor de woningen vrij uitzicht hebben. De bomen en planten van het park worden in het najaar (plantseizoen) aangelegd.

Nog enkele woningen te koop, snelle oplevering
Alle 21 geschakelde en vrijstaande woningen aan het water in fase 3 van De Blauwe Kreken zijn al in aanbouw, maar er zijn nog woningen te koop. Op een nieuwbouwwoning in deze fase hoeft u dus niet lang te wachten! De woningen kenmerken zich door het moderne design, de royale woonkamer en de ligging van de achtertuin. Hier ervaart u het dorpsleven van Poeldijk en comfortabel wonen in optima forma. De beschikbare woningen hebben woonoppervlakten vanaf circa 160 m2 en verkoopsommen vanaf € 730.531 v.o.n.

De bouw van De Blauwe Kreken fase 3 vordert gestaag. Inmiddels zijn de prefab funderingen geplaatst, tussen de funderingen is de grond aangevuld met zand, hierdoor konden de installateurs de installaties die straks onder de begane grondvloer zitten schoon aanleggen. De installaties die aangelegd zijn onder de vloer zijn onder andere de riolering en de invoeren van de aansluitingen voor de meterkast. De achtertuinen zijn aangevuld en de beschoeiingen bij de eerste woningen zijn ook verder afgemaakt.

Op de website van De Blauwe Kreken leest u meer over het actuele woningaanbod. De bouwvoortgang van het project kunt u bekijken via de BOUWVOORTGANG website van de aannemer.

Bekijk ook de woningconfigurator op de website.