Start verkoop: De Blauwe Kreken Fase 5

By 22 februari 2024 maart 7th, 2024 Nieuws, Poeldijkerhout

BPD Gebiedsontwikkeling start op donderdag 29 februari a.s. vanaf 15.00 uur de online verkoop van 31 energieneutrale woningen in De Blauwe Kreken Fase 5. In deze fase komen 17 rijwoningen en 14 levensloopbestendige bungalows. De dorpskern van Poeldijk met verschillende voorzieningen, is makkelijk bereikbaar op de fiets. Basisscholen vindt u om de hoek. De Blauwe Kreken ligt centraal in Poeldijkerhout tegenover het Krekenpark. Groen en ruimte om (buiten) te sporten, te wandelen, te spelen of de hond uit te laten zijn hier dus volop aanwezig. En wat dacht u van Park Madestein of het strand van Kijkduin of Monster.

RIJWONINGEN

In totaal 17 rijwoningen

De rijwoningen
De 3-laagse rijwoningen zijn vooral gericht op gezinnen en hebben woonoppervlakten van 142 – 157 m2. De koopsommen starten vanaf € 539.850 v.o.n. Met een fijne woonkamer met open keuken, een riante tuin en twee eigen parkeerplaatsen op eigen terrein biedt dit huis veel wooncomfort. Met drie slaapkamers, een badkamer en separaat toilet op de 1e verdieping en nog volop mogelijkheden op de 2e verdieping (zelf indeelbaar) maakt u hier uw eigen droom gezinshuis. Kinderen spelen veilig in de eigen tuin of in de buurt. In de vrijstaande houten berging in de achtertuin is plek voor fietsen en (tuin)spullen.

BUNGALOWS

14 levensloopbestendige bungalows

Bungalows
De 2-laagse bungalows zijn levensloopbestendig en hebben woonoppervlakten van 136 – 150 m2. De koopsommen starten vanaf € 589.850 v.o.n. Een uitkomst voor een ieder die graag het basis woonprogramma gelijkvloers heeft. Deze bungalows zijn naast de woonkamer en keuken, voorzien van een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Toch liever een riante woonkamer? Optioneel kan de begane grond ook zonder slaapkamer en badkamer opgeleverd worden. Op de 1e verdieping zijn nog 2 slaapkamers en een ruime 2e badkamer met toilet. De tuin bevindt zich op het zuidwesten, er zijn twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bekijk het complete WONINGAANBOD

Inschrijven voor fase 5
Het inschrijfproces is volledig digitaal. Dat houdt in dat u uw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven, via uw persoonlijke account. Dit account is aan te maken op de website van De Blauwe Kreken. Deadline voor inschrijving is vrijdag 8 maart 15.00 uur. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. U krijgt per e-mail bericht of u een woning toegewezen hebt gekregen en u ziet de uitslag van de toewijzing in uw persoonlijke account.

Registreren bij de gemeente Westland
Wanneer u geregistreerd staat in het gemeentelijke registratiesysteem voor nieuwbouw koopwoningen in de gemeente Westland krijgt u voorrang bij de toewijzing. U kunt registreren op de website van gemeente. Hoe langer u staat ingeschreven, hoe meer kans u maakt om in aanmerking te komen voor een woning. Hier kunt u registreren.

Verkoopevenement fase 5
Heeft u behoefte aan nadere uitleg over de woningen? Geen probleem! Op dinsdag 5 maart a.s. van 17.00 uur tot 18.30 uur organiseert BPD een informatiebijeenkomst in Restaurant Hudson Den Haag Zuid aan de Poeldijkseweg 47 in Den Haag. Hier kunt u al uw vragen stellen aan het verkoopteam.

Het makelaarsteam staat voor u klaar
Heeft u nu al vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op met Olsthoorn Makelaars (T 0174 – 706020). Uiteraard kunnen zij u ook meer vertellen over het gehele proces van toewijzing.

Op de website van De Blauwe Kreken kunt u op uw gemak de woningtypen bekijken en de procedure nog eens nalezen.