Nieuwe verkoopsite kavels in de Gouw

By 11 december 2020 De Gouw, Nieuws, Poeldijk

Om de verkoop van de kavels in de Gouw in goede banen te leiden is er een nieuwe website gemaakt www.nieuwbouw-kavelsindegouw.nl.

Het grote voordeel is dat u op de nieuwe site uw eigen persoonlijke portal aan kunt maken. Dan bent u straks helemaal klaar voor de inschrijving. Ook kunt u straks uw keuze voor de kavels makkelijker online doorgeven. Later worden daar ook ook alle verkoopdocumenten gepresenteerd. Wanneer u zich aanmeld dan wordt u stap voor stap per e-mail geïnformeerd.

Aanmelden kan hier:  www.nieuwbouw-kavelsindegouw.nl

Belangrijk

Heeft u zich al eerder aangemeld? Bij interesse in een kavel vragen wij zich toch opnieuw aan te melden. De verkoop van de kavels verloopt via de website op www.nieuwbouw-kavelsindegouw.nl. Maak u uw eigen persoonlijke account aan. Dan wordt u als eerste geïnformeerd over de daadwerkelijke start verkoop!

Goed om te weten

We kunnen het niet genoeg zeggen. Wat bepalend is voor de toewijzing is de duur van uw inschrijving in het woningregistratiesysteem van gemeente Westland. De toewijzing wordt dus niet bepaald door het moment van inschrijving op de project website maar is het gemeentelijke woningregistratiesysteem van toepassing.  Meer informatie.