Nieuwe woningen in Poeldijkerhout op de planning

By 13 juli 2021 Poeldijkerhout

De Klavertuin en Blauwe Kreken (fase 2) namen van de nieuwste ontwikkelingen

Op dit moment is de bouw van de Blauwe Kreken (fase1) en Van Buyten in volle gang. De ontwikkeling van deze nieuwe wijk kent een gefaseerde aanpak. Er komen nog veel meer woningen aan. In deze fase totaal worden er zo’n 500 woningen gebouwd. Deze wijk in aanbouw kenmerkt zich door het Westlandse, dorpse woonmilieu, waar grote behoefte aan is.

Op de planning: 

Als vervolg op de drie fases van De Hoven in Poeldijkerhout is de ontwikkelingscombinatie Ouwehand Bouw Groep en Bouwbedrijf Niersman druk bezig met de ontwikkeling van project Klavertuin. Het project is gelegen in deelgebied De Kreken en bestaat uit 44 woningen. Naar verwachting gaan de 44 karakteristieke grondgebonden woningen medio september in verkoop. Op de hoogte blijven? Schrijf u alvast in via http://www.woneninklavertuin.nl.

Projectontwikkelaar BPD is druk met het vervolg van De Blauwe Kreken. Hier komen woningen, bestaande uit 2 onder 1 kap-, hoek- en tussenwoningen. Het plan kenmerkt zich als een warme wijk vol gezinswoningen, met veel groen en ruimte om buiten te spelen. Ook kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief van De Blauwe Kreken. https://www.nieuwbouw-poeldijk.nl/de-blauwe-kreken