Stand van zaken deelplannen Achter de Duinen, Monster

Een van de van de activiteiten die schijnen te blijven  is het ‘ommetje’. Even naar buiten is veel mensen goed bevallen. Hoe fijn zou het zijn om zo vanuit uw woning naar het strand te kunnen gaan. Weer of geen weer, een wandeling over het strand doet altijd goed. De stranden van Monster zijn ruim en lijken wel onontdekt, daarnaast zijn ze omgeven door duinen waar u heerlijk in kunt fietsen of wandelen!

In het gebied Achter de Duinen in Monster wordt hard gewekt aan de voorbereidingen voor het bouwrijp maken. Het bestemmingsplan is vorig jaar vastgesteld en op dit moment is de beroepsprocedure gaande. Verschillenden projectontwikkelaars staan in de startblokken om rijenwoningen, tweekappers en kavels te realiseren. Dit gebeurt in fases. De laatste stand van zaken van de verkoop van de woningen in de verschillende deelplannen van Achter de Duinen:

 

Deelplan Boomgaerde – Achter de Duinen. Nu in verkoop!

In Boomgaerde– Achter de Duinen komen zo’n 180 woningen. De eerste fase van dit plan bestaat uit 81 heerlijke woningen en zijn nu in verkoop. Familiewoningen, herenboerderijen, herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s. Het diverse aanbod, gelegen aan het groen of aan het water, staat nu op de website. Lees hier meer over de woningtypen.

 

Deelplan Noorderduin – Achter de Duinen

Een ander deelplan in het gebied Achter de Duinen is Noorderduin. In Noorderduin worden ruim 200 nieuwbouwwoningen gerealiseerd door BPD. Het worden 2 onder 1 kapwoningen en eengezinswoningen. Dit deelplan ademt de sfeer van de kust. Dat komt tot uiting in de architectuur van de woningen – met veranda’s, veel hout en beachy kleuren. Ook de opzet van de wijk draagt daar aan bij. Het is nog niet bekend wanneer deze woningen in verkoop gaan. Wilt u meer lezen en op de hoogte worden gehouden voor dit deelplan, meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Noorderduin op www.nieuwbouw-noorderduin.nl

 

Deelplan Duyn – Achter de Duinen

Onlangs tekende Mahler Vastgoed Ontwikkeling voor het ontwerp en de realisatie van 11 villa’s in het deelgebied Achter de Duinen. Mahler Vastgoed Ontwikkeling gaat 11 luxe woningen bouwen, met karakteristieke rieten kappen: 10 tweekappers en een vrijstaande woning. De woonoppervlaktes beginnen bij een royale 160 m2, met tuin aan het water. Ook komt er een ruime keus in meerwerk opties om de woning naar eigen smaak te maken. Het is nog niet bekend wanneer de woningen in verkoop gaan. Op de website www.woneninduyn.nl kunt u zich aanmelden als geïnteresseerde voor deze woningen.