Start verkoop De Blauwe Kreken Fase 4

Op dinsdag 27 september a.s. om 15:00 uur start de verkoop van een breed aanbod rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning in De Blauwe Kreken fase 4 in Poeldijkerhout. Vanaf dat moment komen alle verkoopstukken online en is het mogelijk definitief in te schrijven. Om in aanmerking te komen is het wel belangrijk om aan te melden als belangstellende en een account aan te maken. Het is direct mogelijk woningvoorkeuren door te geven.

Fase 4 van de Blauwe Kreken bestaat uit woningen met een heel eigen karakter, passend bij de andere woningen die zijn gebouwd in dezelfde buurt. De Blauwe Kreken ligt op vijf minuten fietsen van het centrum van Poeldijk. De sfeer wordt onder meer bepaald door de fraaie dorpse architectuur en de kreekjes met veel water en groen. In de Blauwe Kreken worden in meerdere fases circa 250 woningen gerealiseerd.

Op het gebied van duurzaamheid presteren de nieuwbouwwoningen boven de wettelijk voorgeschreven regels. De woningen krijgen een individuele warmtepomp en zonnepanelen. Duurzaamheid is zeker in deze tijd erg belangrijk voor de toekomstige bewoners.

Voltooiing Poeldijk in zicht
Poeldijk is in trek. De Blauwe Kreken fase 1 is inmiddels klaar, fase 2 is nu in aanbouw. De bouw van Fase 3 start op korte termijn.

Het actuele aanbod staat op de website en is te bekijken via www.nieuwbouw-poeldijk.nl/de-blauwe-kreken

Een selectie van het woningaanbod in De Blauwe Kreken Fase 4: